Virtus Pharma: Υποστηρίζοντας μητέρες και μωρά

Mε τα προϊόντα Multi- Mam από Virtus Pharma μπορούμε να δεθούμε με το μωρό μας με τον πιο… φυσικό, ασφαλή και ανακουφιστικό τρόπο, χωρίς ίχνος ανησυχίας.

Virtus Pharma: Υποστηρίζοντας μητέρες και μωρά

Θηλασμός. Για κάποιες από εμάς είναι το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής και για άλλες το πιο απαιτητικό «project» που έχουμε κληθεί να φέρουμε εις πέρας έως τώρα. Και αυτό γιατί είμαστε το ίδιο σώμα που ήμασταν πριν από την εγκυμοσύνη μας, αλλά πλέον, «δουλεύουμε» μαζί με έναν άλλον άνθρωπο. Και κάπως έτσι, είμαστε μία νέα ομάδα, μία νέα ιστορία που τώρα ξεκινάει να γράφεται και μία εντελώς πρωτόγνωρη και διαφορετική εμπειρία, από όλες τις άλλες που έχουμε ζήσει.

Μπορεί, πριν γεννήσουμε το μικρό μας, να θεωρούσαμε ότι ο θηλασμός βασίζεται στο «κλικ» που θα κάνουμε μαζί του και ότι με το που γινόμαστε μανούλες, μπορούμε να θηλάσουμε απευθείας. Ωστόσο, πόσο εύκολα μπορεί να γίνει αυτό το «κλικ;»

Η απάντηση είναι «πολύ» και αυτό, γιατί δεν πρόκειται να είμαστε ποτέ μόνες μας. Διότι με τα προϊόντα Multi- Mam από Virtus Pharma μπορούμε να δεθούμε με το μωρό μας με τον πιο… φυσικό, ασφαλή και ανακουφιστικό τρόπο, χωρίς ίχνος ανησυχίας. Πώς αλλιώς θα απολαύσουμε το ταξίδι που μόλις ξεκινάει για εμάς;

mitrotita2.jpg

Ο «σύμμαχός» μας για έναν ανώδυνο θηλασμό

Η αλήθεια είναι πως αν μπορούσαμε να περιγράψουμε το «ταξίδι» του θηλασμού με τρεις λέξεις, αυτές σίγουρα θα ήταν: Θέληση, υποστήριξη και υπομονή. Θέληση και υπομονή μέχρι να γίνει το «κλικ» με το μωρό μας και να ξεπεράσουμε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν -ερεθισμένες θηλές ή μαστίτιδα- και υποστήριξη από τα εμποτισμένα επιθέματα Multi- Mam Compresses, που είναι δίπλα μας για να συμβάλλουν στον ανώδυνο θηλασμό του μωρού μας.

mitrotita3.jpg

Πώς; Προσφέροντάς μας άμεση ανακουφιστική και δροσιστική δράση στις ερεθισμένες θηλές μας, αλλά και υποστηρίζοντας τη φυσική διαδικασία επούλωσης των τραυματισμένων θηλών μας, εξουδετερώνοντας ταυτόχρονα τους βλαβερούς μικροοργανισμούς. Και το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να ανακουφιστούμε από τις ενοχλήσεις, είναι να εφαρμόζουμε το επίθεμα επάνω στην ερεθισμένη θηλή 2 φορές την ημέρα από 30 λεπτά έως μία ώρα ή όσες φορές το έχουμε ανάγκη.

Κάπως έτσι, τα εμποτισμένα επιθέματα από Virtus Pharma, με χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Best Innovative Breastfeeding Treatment», που περιέχουν gel με το πατενταρισμένο σύμπλοκο 2QR -φυτικό κλάσμα πολυσακχαριτών - μπορούν να αποτελέσουν την ιδανική θεραπεία για τις επώδυνες θηλές μας. Μάλιστα, είναι αβλαβή και ασφαλή αν τα καταπιεί το μωρό μας και χάρη στην ουδέτερη οσμή και γεύση τους δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν πριν από τον θηλασμό. Μήπως, ήδη, πήραν θέση στη λίστα για το μαιευτήριο;

Η προετοιμασία είναι το Α και το Ω για έναν ανώδυνο θηλασμό

Όλα καλά με την ολοκληρωμένη φροντίδα των τραυματισμένων θηλών, μήπως υπάρχει, όμως, τρόπος να τις αποφύγουμε, με την κατάλληλη προετοιμασία πριν την έναρξη του θηλασμού;

Η απάντηση είναι «ναι» και κρύβεται στην ενυδάτωση της περιοχής των θηλών μας τις τελευταίες μέρες πριν τον τοκετό, με ένα προϊόν, όπως το Multi- Mam Protect. Τι είναι αυτό; Πρόκειται για ένα απαλό balm 100% φυσικό και φυτικό, το οποίο θα κρατήσει το δέρμα μας ενυδατωμένο και ελαστικό, αποκαθιστώντας τη λειτουργία του δερματικού φραγμού μας. Η χρήση του μετά την έναρξη του θηλασμού μπορεί να γίνεται μεταξύ των γευμάτων του μωρού, όσο συχνά το έχουμε ανάγκη. Χάρη στην απαλή υφή του, μάλιστα, μπορεί και εφαρμόζεται εύκολα ακόμα και στο ευαίσθητο, τραυματισμένο δέρμα. Είναι απόλυτα ασφαλές για το μωρό μας, με ουδέτερη γεύση και οσμή, ώστε να μην χρειάζεται να το αφαιρούμε πριν από τον θηλασμό, ταλαιπωρώντας την περιοχή των θηλών μας με συχνούς καθαρισμούς και υπερβολική υγρασία.

mitrotita4.jpg

Στην περίπτωση, όμως, που θέλουμε να ακολουθήσουμε τα tips των δικών μας μαμάδων, αξιοποιώντας παραδοσιακές λύσεις για την φροντίδα των θηλών μας, η Virtus Pharma «έρχεται» με τη Multi- Mam lanolin. Η συγκεκριμένη υψηλής καθαρότητας, φυσική λανολίνη, χωρίς πρόσθετα, πρόκειται να καταπραΰνει και να προστατεύσει τις θηλές μας, διατηρώντας το δέρμα απαλό, ελαστικό και υγιές, αναπληρώνοντας τη φυσική λιπαρότητα του. Χρειαζόμαστε κάτι άλλο;

Κατά τη διάρκεια του «ταξιδιού» του θηλασμού, το μωρό μας τρέφεται με το δικό μας γάλα, ενώ αναπτύσσεται μεταξύ μας μία μοναδική σωματική και ψυχική επαφή. Για να μπορούμε να απολαύσουμε, λοιπόν, τη συγκεκριμένη διαδικασία με τον πιο ασφαλή και φυσικό τρόπο, δεν έχουμε παρά να προσθέσουμε στη new mum list μας τα προϊόντα Multi- Mam από τη Virtus Pharma, η οποία δεσμεύεται να μας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα αποτελέσουν τους «σύμμαχούς» μας στο ταξίδι αυτό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved