Οι μεταπτώσεις της γυναικείας ψυχολογίας μέσα από χιουμοριστικά σκίτσα

Σκίτσα που επικεντρώνονται στις απλές χαρές της ζωής, στα άγχη των γυναικών, στις ανασφάλειές τους.

Οι μεταπτώσεις της γυναικείας ψυχολογίας μέσα από χιουμοριστικά σκίτσα
Instagram /yogricha

Η Yogricha Verma, είναι εικονογράφος και μέσα από τα κόμικς της προσπαθεί να αποτυπώσει τέλεια τις καθημερινές εμπειρίες των σύγχρονων γυναικών.

https://www.instagram.com/p/CsbCFTCv5NO/

Εστιάζει κυρίως στα σκαμπανεβάσματα της γυναικείας ψυχολογίας με αρκετές δόσεις χιούμορ.

Πώς μοιάζουν οι ενοχές μιας μαμάς

https://www.instagram.com/p/C8b_74BvS-7/

Το ταξίδι στον κόσμο των κόμικς ξεκίνησε τυχαία και σιγά - σιγά άρχισε να ανακαλύπτει πόσο πολύ της άρεσε να δημιουργεί τέχνη που έκανε τους ανθρώπους και ειδικά τις γυναίκες, να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους.

Το χάος της μητρότητας

https://www.instagram.com/p/C8zFbCgv-za/

Όπως θα δείτε, τα κόμικς της επικεντρώνονται στις απλές χαρές της ζωής, στα άγχη των γυναικών, στις ανασφάλειές τους. Με την πάροδο λοιπόν του χρόνου διαπίστωσε ότι είχαν απήχηση στο κοινό που την ακολουθούσε στο Instagram και μάλιστα μεγάλη.

https://www.instagram.com/p/C78nfQov8Yf/

Μιλώντας στο Bored Panda η Yogricha είπε ότι την περίοδο του Covid άρχισε να αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο της κάνοντας τυχαίες ζωγραφιές για να εκφραστεί. Η δουλειά της άρεσε σε πολλούς ανθρώπους και τότε αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την εικονογράφηση.

https://www.instagram.com/p/C7l5vuOvOuG/

Για τη Yogricha, το πιο σημαντικό είναι όταν λαμβάνει τυχαία μηνύματα όπως:
«Γεια, ξύπνησα το πρωί και το πρώτο πράγμα που είδα στο Instagram ήταν η ανάρτησή σου και μου έφτιαξε τη μέρα» ή «τα σχέδιά σας είναι τόσο αληθινά... τα έστειλα στον άντρα μου».

https://www.instagram.com/p/C7TH4lkoO5k/

« Αν και έχω λίγους followers - περίπου 13.000- , μου αρκεί που τα κόμικς μου μπορούν να κάνουν έστω κι έναν άνθρωπο να χαμογελάσει. Τα σχέδιά μου δεν είναι παρά μια αντανάκλαση της ζωής μου. Ελπίζω να μπορώ να δημιουργήσω περισσότερα σχέδια στο μέλλον που να κάνουν τους ανθρώπους να χαμογελούν», πρόσθεσε η Yogricha.

https://www.instagram.com/p/C55HSQ5ocaF/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved