Διατήρησε τη φόρμα σου με 2 μόνο ασκήσεις και χωρίς εξοπλισμό

Κάντε αυτές τις δύο ασκήσεις για να κάψετε τις θερμίδες που πήρατε εύκολα και αποτελεσματικά.

Διατήρησε τη φόρμα σου με 2 μόνο ασκήσεις και χωρίς εξοπλισμό
Bigstock

Γυρίσατε από τις διακοπές στο νησί και συνειδητοποιήσατε ότι ήπιατε μερικά κοκτέιλ παραπάνω; Πήρατε στην παραλία πολλές γρανίτες για να δροσιστείτε; Φάγατε πολλές μπάλες παγωτό τα απογεύματα αγναντεύοντας το ηλιοβασίλεμα;

Το αποτέλεσμα είναι να αισθάνεστε πρησμένη και φουσκωμένη και να νιώθετε τύψεις που χαλάσατε τη σιλουέτα που με τόσο κόπο χτίζατε όλο το χειμώνα. Υπάρχει λύση όμως και γίνεται εύκολα.

Φούσκωμα και πρήξιμο κοιλιάς: 20 τροφές που θα σας ανακουφίσουν

Όσες ειδικά είστε μανούλες και δεν μπορείτε να προγραμματίσετε το pilates σας στο στούντιο γιατί περιμένετε να φτιάξετε πρώτα το πρόγραμμα των παιδιών, δοκιμάστε στο κρεβάτι, στο πάτωμα, στον καναπέ, σε ένα στρωματάκι στην αυλή όσο κρατάει ο καιρός.

Δεν χρειάζεστε ούτε εξοπλισμό ούτε τίποτα. Διαθέστε λίγο χρόνο μέσα στη ημέρα και μετά συνεχίστε την καθημερινότητά σας με κέφι και χωρίς τύψεις.

Κάντε αυτές τις δύο ασκήσεις για να κάψετε τις θερμίδες που πήρατε άμεσα, γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά.

Ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά

askiseis-gia-koilia.jpg

Περπατήστε στο ταβάνι!

Ξαπλώστε όπου σας αρέσει με τα πόδια ψηλά στο άνοιγμα της λεκάνης, ελαφρώς λυγισμένα με τα πατουσάκια επίπεδα και παράλληλα με το ταβάνι. Ξεκινήστε μικρά βηματάκια με κίνηση ποδιού αποκλειστικά και μόνο από τα ισχία σας και πάντα με τάση η φτέρνα σας να είναι προς το ταβάνι. Η λεκάνη δεν πρέπει να κινείται. Τα χέρια είναι χαλαρά. Οι ώμοι σας είναι χαλαροί. Αναπνεύστε χαλαρά και ελεύθερα ακολουθώντας το ρυθμό του βηματισμού σας. Κάντε τουλάχιστον 100 βήματα. Ξεκουραστείτε και επαναλάβετε.

Περπατήστε καθισμένοι!

Είμαστε καθισμένοι πάνω στο στρώμα με τα πόδια τεντωμένα στο άνοιγμα λεκάνης, τα πατουσάκια είναι φλεξ έντονα και οι φτέρνες δεν ακουμπάνε στο έδαφος. Η πλάτη είναι ίσια. Περπατήστε με τον ποπό κατά μήκος του στρώματός σας με κίνηση από τους γλουτούς σας. Εισπνοή στον ένα γλουτό και εκπνοή στον άλλο γλουτό χωρίς οι φτέρνες να αγγίξουν το έδαφος. Αφού φτάσετε στο τέλος του στρώματός σας, επιστρέψτε με τον ίδιο τρόπο στην αρχή και επαναλάβετε για τουλάχιστον δέκα φορές.

Είδατε πόσο απλό είναι να κάνετε αυτές τις ασκήσεις στο σπίτι;

Χρειάζεται μόνο καλή διάθεση, ενέργεια και να αφιερώσετε λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα σας. Το σώμα σας θα αποτοξινωθεί από τις γλυκές παρασπονδίες των φετινών διακοπών και θα αρχίζει να γραμμώνει για να είναι έτοιμο για το επόμενο καλοκαίρι, καλλίγραμμο και δυνατό.

askiseis-sto-spiti.jpg

Απώλεια βάρους με περπάτημα: Πώς θα καταφέρετε να χάσετε κιλά

Αν λοιπόν τελειώσατε τις διακοπές σας νιώθοντας δύσκαμπτες και εκτός φόρμας, αναμφίβολα ξεκινήστε να περπατάτε στο ταβάνι ή καθιστοί! Το περπάτημα κάνει καλό.

Μη σταματάτε ποτέ...

Τσαμαδού Γεωργία
Απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας
Εκπαιδεύτρια Διδασκόντων Face Yoga και Pilates
Posture Coach
CEO & FOUNDER: Studio Pilates-Face Gym by Georgia
Studio 1: Στέλιου Καραγιώργη 1, Νέο Ηράκλειο - Τηλ. 210-2716892
Studio 2: Χελμού 17, Άγιος Στέφανος-Τηλ. 210-6219987

Website: www.pilatesbyg.gr
Email: by.georgiapilates@gmail.com
Fb : Studio Pilates-Face Gym by Georgia
Instagram: studio_pilates_face_gym_by_g
Tik Tok: Pilates & Face Gym by Georgia

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved