Η διαιτολόγος- διατροφολόγος Κλειώ Δημητριάδου μας δίνει τις απαραίτητες συμβουλές για το πώς θα γεμίσουμε το πιάτο μας στα γιορτινά τραπέζια.
Οδηγίες:
Χωρίζουμε το πιάτο στη μέση και βάζουμε σαλάτα (ε, εντάξει κλέψτε και λίγο)
Χωρίζουμε το υπόλοιπο σε 2 μέρη, κατά προτίμηση ίδια, και βάζουμε στο ένα κρέας – γαλοπούλα κλπ και στο άλλο το συνοδευτικό πχ. ρύζι, γέμιση από τη γαλοπούλα, κάποια πίτα κλπ. Γεμίζουμε μια φορά και αν δε χορτάσουμε συμπληρώνουμε πρώτα σαλάτα, μετά κρέας και μετά με το συνοδευτικό.
Διαβάστε περισσότερα στο Teen.queen.gr