Πώς η κατανάλωση του επεξεργασμένου κρέατος έχει άμεση σχέση με τον καρκίνο του παχέος εντέρου
Η γαλλική Anses επιβεβαίωσε ότι τα νιτρικά και τα νιτρώδη άλατα στο χοιρινό και σε άλλα επεξεργασμένα προϊόντα κρέατος, όπως τα λουκάνικα, αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου.
Οι γαλλικές υγειονομικές αρχές ανακάλυψαν μια σχέση μεταξύ των πρόσθετων που βρίσκονται στο επεξεργασμένο κρέας και του καρκίνου του παχέος εντέρου.
Ο Γαλλικός Οργανισμός Τροφίμων, Περιβάλλοντος και Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (ANSES) επιβεβαίωσε ότι τα νιτρικά και τα νιτρώδη στο χοιρινό και άλλα επεξεργασμένα προϊόντα κρέατος, όπως τα λουκάνικα, αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr