5 τροφές που εξισορροπούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα

Το σάκχαρο αίματος και η γλυκόζη συνδέονται με πολλούς τρόπους με τις τροφές που καταναλώνουμε.

Κάποιες από αυτές μπορούν να προκαλέσουν απότομες αυξομειώσεις σακχάρου, που συνδέονται με μια σειρά σοβαρών προβλημάτων υγείας, όπως η αντίσταση στην ινσουλίνη, η παχυσαρκία και τα καρδιαγγειακά.

Παρότι τα ανεβασμένα επίπεδα σακχάρου, προκαλούν μεγαλύτερη ανησυχία σε άτομα με διαβήτη, προδιαβήτη και άλλα προβλήματα υγείας, το να παρακολουθείτε τις διακυμάνσεις του σακχάρου στο αίμα σας, μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε καλή διάθεση, αυξημένη συγκέντρωση και περισσότερη ενέργεια.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved