Τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής για τους πάσχοντες από σκλήρυνση
Οι πάσχοντες από σκλήρυνση κατά πλάκας που ακολουθούν με συνέπεια μεσογειακή διατροφή, έχουν μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης προβλημάτων μνήμης και σκέψης, σύμφωνα με νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη νευρολόγο Δρα Ιλάνα Κατς Σαντ της Ιατρικής Σχολής του Όρους Σινά στη Νέα Υόρκη, ανέλυσαν στοιχεία για 563 ανθρώπους με πολλαπλή σκλήρυνση.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr