Ποιους κινδύνους κρύβει η άψητη ζύμη

Τα περισσότερα αλεύρια είναι ωμά και δεν έχουν υποστεί επεξεργασία για να σκοτώσουν τα μικρόβια που προκαλούν τροφική δηλητηρίαση, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ (CDC).

Ποιους κινδύνους κρύβει η άψητη ζύμη

Οι ειδικοί διερευνούν μια επιδημία σαλμονέλας που συνδέεται με αλεύρι και προτρέπουν τους ανθρώπους να μην τρώνε άψητη ζύμη.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved