Κορεσμένα λιπαρά: Τι προκαλεί μόλις ένα γεύμα στον εγκέφαλο
Τα κορεσμένα λιπαρά ανήκουν στα λεγόμενα «κακά» λιπαρά και βρίσκονται σε σχετικά μεγάλες ποσότητες σε πολλά κρέατα και γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως το πλήρες γάλα, το τυρί, το αγελαδινό βούτυρο και οι κρέμες γάλακτος.
Πολλές έτοιμες τροφές περιέχουν υψηλές ποσότητες κορεσμένων λιπαρών, όπως τα έτοιμα γλυκά, οι πίτσες, τα προϊόντα ζύμης κλπ.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr