Η διατροφή πριν την εγκυμοσύνη που μειώνει τον κίνδυνο αποβολής
Οι έγκυες που ακολουθούν διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, θαλασσινά, γαλακτοκομικά, αυγά και δημητριακά, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο αποβολής, σύμφωνα με τα ευρήματα νέας μελέτης.
Οι ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ, ανέλυσαν 20 μελέτες που εξέτασαν τις διατροφικές συνήθειες των γυναικών πριν και λίγο μετά τη σύλληψη των παιδιών για να δουν εάν υπάρχει συσχέτιση με χαμηλότερη ή μεγαλύτερη πιθανότητα αποβολής.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr