Ξηροί καρποί: Η ποσότητα που μειώνει τον κίνδυνο θανατηφόρων παθήσεων
Η κατανάλωση μια χούφτας ξηρών καρπών την ημέρα, μπορεί να μειώσει έως και κατά 22% τον κίνδυνο θανατηφόρων παθήσεων, σύμφωνα με Σουηδούς ερευνητές.
Τα ευρήματα βασίστηκαν σε στοιχεία από 89 επιστημονικά άρθρα σχετικά με την κατανάλωση ξηρών καρπών και της επίδρασή τους στην υγεία και αφορούν καρδιαγγειακά νοσήματα, καρκίνο, διαβήτη, παχυσαρκία, αναπνευστικές παθήσεις και θνησιμότητα.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr