Φυτικές πρωτεΐνες: Τα οφέλη τους για την υγεία
Οι σύγχρονες διατροφικές οδηγίες συνιστούν τον περιορισμό της κατανάλωσης ζωικών προϊόντων, τόσο για λόγους υγείας, όσο και στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για την προστασία του περιβάλλοντος.
Οι διατροφικές οδηγίες αναθεωρήθηκαν πρώτα στις σκανδιναβικές χώρες το 2016, συνιστώντας τον περιορισμό της κατανάλωσης ζωικών προϊόντων και προτείνοντας την αυξημένη κατανάλωση οσπρίων για την επίτευξη πρωτεϊνικής επάρκειας.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr