Υγιεινές τροφές που ανεβάζουν «ύπουλα» τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα (εικόνες)
Αν παρακολουθείτε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας, γνωρίζετε ότι πρέπει να αποφεύγετε τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τη ζάχαρη.
Υπάρχουν όμως και κάποιες τροφές, που ενώ οι περισσότεροι θεωρούν ακίνδυνες, μπορούν να ανεβάσουν τα επίπεδα σακχάρου.
Οι απότομες αυξομειώσεις του σακχάρου συνδέονται με μια σειρά σοβαρών προβλημάτων υγείας, όπως η αντίσταση στην ινσουλίνη, η παχυσαρκία και τα καρδιαγγειακά.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr