10 τροφές που μειώνουν τον κίνδυνο του Καρκίνου του μαστού: (εικόνες)
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, περισσότερες από 1.600.000 γυναίκες το χρόνο διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού.
Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο σε γυναίκες. Η πρόληψη είναι σημαντική για τη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου του μαστού.
Κι ενώ καμία τροφή δεν μπορεί να εμποδίσει ή να θεραπεύσει την ασθένεια, η προσθήκη των παρακάτω τροφών στην καθημερινότητά σας μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr