Έκανε bullying σε συμμαθητή του με καρκίνο και ο μπαμπάς του τον κούρεψε (βίντεο)

Εσείς τι θα κάνατε;

Μαργαρίτα Νικολάου
Έκανε bullying σε συμμαθητή του με καρκίνο και ο μπαμπάς του τον κούρεψε (βίντεο)
Bigstock

Ένας μπαμπάς κούρεψε με το ζόρι τον γιο του, επειδή έκανε bullying σε συμμαθητή του με καρκίνο. Στο βίντεο όπως θα δείτε, το αγόρι τσιρίζει υστερικά όσο του κόβουν τα μακριά του μαλλιά.

«Αυτός ο μπαμπά έκοψε τα μαλλιά του γιου του επειδή έκανε bullying σε ένα παιδι με καρκίνο στο σχολείο. Εσείς τι θα κάνατε στη θέση του;», έγραψε ο millionairbarber που δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η κόρη του έκανε bullying σε συμμαθήτριά της και αυτή ήταν η τιμωρία της

Τα σχόλια φυσικά έπεσαν βροχή και οι περισσότεροι χειροκρότησαν τον μπαμπά για την τιμωρία που διάλεξε. Διαβάστε μερικά από αυτά παρακάτω.

https://www.instagram.com/reel/C3vTfW_OI-4/

«Πραγματικά έδωσε ένα μάθημα σε αυτό το παιδί».

«Όταν κάνεις χαζά πράγματα, θα κερδίσεις και χαζά βραβεία. Έκανες πολύ καλή δουλειά μπαμπά!»

«Ο δημόσιος εξευτελισμός δεν είναι ο σωστός τρόπος τιμωρίας. Τον θύμωσε και σίγουρα θα αντιδράσει πολύ χειρότερα την επόμενη φορά!».

«Δύο μαθήματα πήρε: 1) δεν κάνουμε bullying. 2) Καλύτερα να μαθαίνεις γιατί ο μπαμπάς δεν αστειεύεται. Θα γίνει ένας καλύτερος ενήλικας μεγαλώνοντας εξαιτίας αυτού του μαθήματος. Θα παραδεχτεί κάποια στιγμή ότι έκανε λάθος και του άξιζε αυτή η τιμωρία».

«Αυτό το παιδί είτε πήρε το μάθημά του, είτε έγινε σκληρότερο. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, σκέφτηκε το τι έκανε και μετά οι γονείς του του έδειξαν ότι δεν αστειεύονται. Θαυμάζω αυτόν τον πατέρα. Οι άνθρωποι που παραπονιούνται ότι δεν ήταν σωστή η δημόσια ταπείνωση, σκέφτηκαν εκείνο το φτωχό παιδί με τον καρκίνο που έγινε θύμα bullying; Οφθαλμός αντί οφθαλμού θα πω σε κάτι τέτοιες καταστάσεις 👏».

«Όποιος λέει ότι αυτή είναι μια κακή γονεϊκή πράξη, είναι ακριβώς ο λόγος που τα παιδιά έχουν ξεφύγει σήμερα. Επικροτώ την απόφαση αυτού του πατέρα και χαίρομαι που βλέπω ένα παιδί με έναν πατέρα που νοιάζεται αρκετά να είναι στη ζωή του και να του δίνει μαθήματα ζωής!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved