Δάσκαλος του TikTok επιτρέπει στους μαθητές του να κοιμούνται στην τάξη

Δάσκαλος ενθαρρύνει τους μαθητές του να κοιμούνται στην τάξη.

Για τους περισσότερους μαθητές ο ύπνος στο θρανίο είναι κάτι που απαγορεύεται και τις περισσότερες φορές καταλήγει είτε με αποβολή ή με ένα προειδοποιητικό σημείωμα προς τους γονείς. Αλλά ένας εκπαιδευτικός έγινε viral μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε και που όπως φαίνεται ενθαρρύνει τους μαθητές του να κοιμούνται στην τάξη.

"Κάποιες φορές, το καλύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας δάσκαλος για τους μαθητές του, είναι να τους αφήνει να μπαίνουν στην τάξη και να κοιμούνται", σχολίασε στο TikTok ο @bcholeman και συνέχιζε εξηγώντας τον λόγο.

"Είχα έναν μαθητή που ήρθε σήμερα μέσα στην τάξη και ήταν φανερά ταραγμένος.".

Πριν αρχίσει το μάθημα, ένας από τους μαθητές ενημέρωσε τον δάσκαλο ότι είχε πεθάνει ο παππούς του αγοριού το προηγούμενο βράδυ.

"Η πρώτη μου σκέψη ήταν γιατί ήρθε εδώ. Αργότερα όμως σκέφτηκα, ότι ήρθε και τι μπορώ να κάνω εγώ γι' αυτό. Ήξερα ότι δεν έπρεπε να πω κάτι μπροστά σε όλη την τάξη και ορίστε τι έκανα. Εκείνη την ημέρα είχαμε ένα μεγάλο και δύσκολο τεστ, έδωσα σε όλους τους μαθητές τα τεστ τους, γύρισα στο γραφείο μου έγραψα ένα μικρό σημείωμα, επέστρεψα στο θρανίο του, του το κόλλησα επάνω στο τεστ. Τι έγραφα; Συγγνώμη για την απώλειά σου. Προσεύχομαι για εσένα, έχεις ήδη γράψει 100 σε αυτό το τεστ, μην ανησυχείς καθόλου. Απλά γύρισέ το!", ακούγεται να λέει στο βίντεό του ο δάσκαλος που στο τέλος καταλήγει.

https://www.tiktok.com/@bcholeman/video/6932937368534011141

"Δεν τα λέω όλα αυτά για να ανεβάσω τον εαυτό μου, τα λέω γιατί σαν δάσκαλοι θα πρέπει να μας νοιάζουν περισσότερο οι μαθητές μας και όχι τα τεστ και ο βαθμός!".

Τα παιδιά ωστόσο βρίσκονται στο σχολείο για να μάθουν και ο ύπνος δεν είναι αποδεκτός. Ωστόσο, υπάρχουν λόγοι που μπορεί να κάνουν έναν μαθητή να κοιμάται μέσα στην τάξη ή να νιώθει υπνηλία και σε αυτό θα πρέπει να δώσουν σημασία οι εκπαιδευτικοί. Αν λοιπόν ένας μαθητής νυστάζει ή κοιμάται στην τάξη σύμφωνα με την ειδικό Karen Aronian τότε ίσως να φταίει κάποιος από τους παρακάτω λόγους:

  • Αϋπνία
  • Κατάθλιψη
  • Ανησυχία
  • Παλεύει με τη διαχείριση του χρόνου
  • Περνά υπερβολικό χρόνο στην οθόνη
  • Δυσκολεύεται στη μετάβαση από το γυμνάσιο στο λύκειο
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved