Ζουμερό και καλοψημένο μοσχάρι με λαζάνια και αφράτη μπεσαμέλ. Ένα εύκολο φαγητό για όλη την οικογένεια
Υλικά
Για το μοσχάρι
50 γρ. χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
1 κ.σ. σάλτσα σόγιας
1 κ.σ. σάλτσα worcestershire
3 σκ. σκόρδο, κομμένες σε φέτες
3 πιπεριές τσίλι, ψιλοκομμένες
αλάτι
πιπέρι
100 γρ. ελαιόλαδο, + έξτρα 3 κ.σ.
1,8 κιλά μοσχάρι, νουά, κομμένο σε 3 κομμάτια
1 κρεμμύδι, μεγάλο, ξερό, ψιλοκομμένο
1 πιπεριά κόκκινη, μεγάλη, κομμένη σε κύβους
250 ml ζωμό, μοσχαριού
800 γρ. ντομάτα κονκασέ
1 κ.γ. ρίγανη
1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
350 γρ. φέτα
1/2 ματσάκι μαϊντανό
12 λαζάνια
Για τη μπεσαμέλ
1 λίτρο γάλα
100 γρ. βούτυρο
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
2 κρόκους
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com