Πεντανόστιμα λαζάνια με μπεσαμέλ και μοσχαράκι ραγού

Πώς θα το φτιάξετε.

Ζουμερό και καλοψημένο μοσχάρι με λαζάνια και αφράτη μπεσαμέλ. Ένα εύκολο φαγητό για όλη την οικογένεια

Υλικά

Για το μοσχάρι

50 γρ. χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
1 κ.σ. σάλτσα σόγιας
1 κ.σ. σάλτσα worcestershire
3 σκ. σκόρδο, κομμένες σε φέτες
3 πιπεριές τσίλι, ψιλοκομμένες
αλάτι
πιπέρι
100 γρ. ελαιόλαδο, + έξτρα 3 κ.σ.
1,8 κιλά μοσχάρι, νουά, κομμένο σε 3 κομμάτια
1 κρεμμύδι, μεγάλο, ξερό, ψιλοκομμένο
1 πιπεριά κόκκινη, μεγάλη, κομμένη σε κύβους
250 ml ζωμό, μοσχαριού
800 γρ. ντομάτα κονκασέ
1 κ.γ. ρίγανη
1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
350 γρ. φέτα
1/2 ματσάκι μαϊντανό
12 λαζάνια

Για τη μπεσαμέλ

1 λίτρο γάλα
100 γρ. βούτυρο
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
2 κρόκους

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved