Η Nulicious κέρδισε ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Fresh Organic Baby Food Nulicious

H Nulicious κερδίζει το ασημένιο βραβείο της κατηγορίας Fresh Organic Baby Food Nulicious - Nutrition Product /Snack.

Η Nulicious κέρδισε ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Fresh Organic Baby Food Nulicious

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, σε μια όμορφη βραδιά που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS, βραβευτήκαμε στην Τελετή Απονομής των Mother & Baby Awards 2022 στο πλαίσιο του οποίου αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν η ποιότητα και η καινοτομία, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και υπηρεσιών, στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του mother & baby care industry.

Για εμάς, η βράβευση αυτή είναι μια απόδειξη της φροντίδας και αγάπης που βάζουμε καθημερινά στα προιόντα μας για να είναι ότι καλύτερο για τα παιδιά μας.

nutricius.jpg

Τα Φρέσκα Βιολογικά γεύματα της Nulicious, ακολουθούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές της διατροφικής και παιδιατρικής επιστήμης, καλύπτοντας τις αναπτυξιακές ανάγκες του μωρού σε κάθε ηλικιακό στάδιο. Τα γεύματά μας προέρχονται από φρέσκιες βιολογικές πρώτες ύλες, χωρίς απολύτως κανένα συντηρητικό, χωρίς καμία γλυκαντική ουσία ή πρόσθετο αλάτι. Η σύγχρονη τεχνολογία υψηλής πίεσης (HPP) εγγυάται την απόλυτη διατήρηση όλων των βιταμινών και ιχνοστοιχείων αναδεικνύοντας τη φρέσκια υπέροχη γεύση σπιτικού φαγητού, τα αρώματα και την απαλή υφή όλων των γευμάτων.

nutricius1.jpg

Η ποικιλία των φρέσκων γευμάτων μας καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών για πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, σνακ και βραδινό, έτσι ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη λύση για την διατροφή του παιδιού σας, στην ευκολία του σπιτιού σας.

Picture4.jpg

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να προσφέρουμε την ποιότητα και καλύτερη ζωή που σας δίνουν τα πρώτα φρέσκα βιολογικά & ολοκληρωμένα γεύματα μας!

**Μπορείτε να μας βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα των γνωστών σουπερμάρκετ εντός Αττικής. Σύντομα και εκτός Αττικής- Μείνετε συντονισμένοι!

  • Βασιλόπουλος
  • Efresh.gr
  • Θανόπουλος
  • Σκλαβενίτης
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved