Βίκυ Βολιώτη: «Ρε πώς αντέχουν οι γονείς των παιδιών που πάνε Ολυμπιακούς;»

Η ανάρτηση με την κόρη της, Άννα και οι πρώτοι αγώνες στη ρυθμική.

Βίκυ Βολιώτη: «Ρε πώς αντέχουν οι γονείς των παιδιών που πάνε Ολυμπιακούς;»

Η Βίκυ Βολιώτη με την κόρη της, Άννα στο Παρίσι.

Μια υπέροχη φωτογραφία της κόρης της, Άννας, δημοσίευσε η Βίκυ Βολιώτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Άννα βλέπετε ασχολείται με τη ρυθμική γυμναστική και μέσα στο Σαββατοκύριακο συμμετείχε στους πρώτους της αγώνες. Όπως ήταν φυσικό τόσο η ίδια όσο και η μαμά της, Βίκυ Βολιώτη, ήταν αγχωμένες. Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε μέσα από τις αναρτήσεις της η αγαπημένη μας ηθοποιός.

Αρχικά, η Βίκυ Βολιώτη δημοσίευσε φωτογραφία που έδειχνε την Άννα έτοιμη για τους αγώνες της. Πιασμένα μαλλιά, ροζ ρούχα και από το πλευρό της δεν έλειπε η κολλητή της φίλη, για να της συμπαρασταθεί και για να τη στηρίξει.

«Η Άννα έχει σήμερα τους πρώτους της ατομικούς αγώνες στη ρυθμική γυμναστική και η φίλη της, μαζί της για συμπαράσταση. Χέρι με χέρι!», έγραψε η ηθοποιός δείχνοντας τα δυο κορίτσια να περπατούν πιασμένες χέρι-χέρι.

Λίγο αργότερα όμως, ακολούθησε η ανάρτηση με την αγωνία της μαμάς, Βίκυς Βολιώτη, που περίμενε στις κερκίδες για να παρακολουθήσει την κόρη της στους πρώτους της αγώνες.

«Η μαμά από την άλλη στις κερκίδες να την τρώει η αγωνία. Ρε πώς αντέχουν οι γονείς των παιδιών που πάνε Ολυμπιακούς;», έγραψε φωτογραφίζοντας τον εαυτό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved