Ο μπαμπάς Σάκης Ρουβάς μαγειρεύει ψάρι λεμονάτο στην κατσαρόλα
Μια κερκυραϊκή συνταγή αποφάσισε να δείξει ο Σάκης Ρουβάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok.
Ο Σάκης Ρουβάς εκτός από τη ζωγραφική, την κηπουρική και το τραγούδι λατρεύει και τη μαγειρική. Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει αναρτήσει βίντεο από τις μαγειρικές του δημιουργίες.
Πριν λίγες μέρες, αποφάσισε να δείξει ακόμη μια αγαπημένη του συνταγή: ψάρι bianco. Το Μπιάνκο Κέρκυρας είναι η πιο νόστιμη και απλή συνταγή για λεμονάτο ψάρι! Το μπιάνκο (λευκό) οφείλεται στον τρόπο μαγειρέματος του ψαριού στην Κέρκυρα μιας και δεν περιέχει καθόλου σάλτσα και μόνο πατάτες, καρότα, σκόρδο, λεμόνι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Αν και αρχικά δημοσίευσε τη συνταγή στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok μετά από απαίτηση του κοινού του, αναδημοσίευσε το βίντεο και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Σάκης Ρουβάς δεν δίνει μόνο τα υλικά για το ψάρι μπιάνκο αλλά δείχνει βήμα-βήμα και τη διαδικασία για να το φτιάξετε και εσείς.
Πρόκειται για μια νόστιμη και υγιεινή συνταγή που θα λατρέψουν μέχρι και τα παιδιά σας.
Μάλιστα μέσα από το συνοδευτικό του σχόλιο ρώτησε τους διαδικτυακούς του φίλους αν θέλουν να δούνε το τελικό μαγειρεμένο αποτέλεσμα. Αφού ανταποκρίθηκαν θετικά δεν γινόταν να μην αναρτήσει part 2 βίντεο.
Αφού βγήκε να μαζέψει φρέσκα λεμόνια από τη λεμονιά του, έδειξε το τελικό αποτέλεσμα και δεν κρύβουμε ότι μας έκανε να το λιγουρευτούμε.