Ιδέες για την boho διακόσμηση του μπαλκονιού σας

Πώς θα δημιουργήσετε ένα υπέροχο boho μπαλκόνι.

Μαργαρίτα Νικολάου
Ιδέες για την boho διακόσμηση του μπαλκονιού σας
Bigstock

Το μπαλκόνι είναι χώρος του σπιτιού που έχει την τιμητική του το καλοκαίρι και αξίζει να αφιερώσουμε λίγο χρόνο και κόπο για να το φτιάξουμε όπως μας αρέσει.

Για τους λάτρεις του boho στιλ οι επιλογές είναι αρκετές.

To boho αντιπροσωπεύει το χαλαρό και ήρεμο στιλ και στη διακόσμηση χαρακτηρίζεται από τα γήινα χρώματα, τα ξύλινα διακοσμητικά, τα vintage αντικείμενα, τα ριχτάρια, τα κρόσια και τα πολλά μαξιλάρια.

Boho διακόσμηση σπιτιού: Ιδέες για το καθιστικό, την κρεβατοκάμαρα, τη βεράντα

Στο μπαλκόνι δεν είναι δύσκολο να υιοθετήσετε το boho στιλ και μάλιστα χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Tips για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο boho μπαλκόνι

Αρχίστε από τα έπιπλα

Το ιδανικό θα ήταν να έχετε ξύλινα έπιπλα και καναπέ ή καρέκλες με λευκές μαξιλάρες. Εάν δεν σκοπεύετε να αλλάξετε τα έπιπλα του μπαλκονιού μπορείτε να δώσετε boho πινελιές με τα κατάλληλα διακοσμητικά. Βάλτε στις πολυθρόνες ή τον καναπέ πολλά μαξιλάρια, ριχτάρια σε γήινα χρώματα και φωτάκια με κίτρινο φως.

Διακόσμηση κουζίνας: Tips και ιδέες για τους λάτρεις του boho στιλ

Βάλτε χαλιά

Ποιος είπε ότι τα χαλιά είναι απαγορευτικά στο μπαλκόνι; Ένα καλοκαιρινό, boho χαλί είναι ό,τι πρέπει για το μπαλκόνι σας. Μπορείτε να βρείτε σε διάφορα μεγέθη που να ταιριάζουν στο μέγεθος και την αισθητική του χώρου.

Διακόσμηση τραπεζιού

Στο τραπέζι του μπαλκονιού μπορείτε να βάλετε έναν ψάθινο δίσκο με κεριά, ένα βάζο και μπόλικα pampas που σήμα κατατεθέν της boho διακόσμησης.

Πείτε ναι σε αιώρες και κούνιες

Αν σας περισσεύει λίγος χώρος -εντάξει και κάποια χρήματα- μπορείτε να βάλετε σε μία γωνιά μία κρεμαστή κούνια-αιώρα. Εκτός από μία ιδιαίτερη διακοσμητική πινελιά, θα γίνει και το αγαπημένο σας σημείο για χαλάρωση.

Ονειροπαγίδες, μακραμέ και μπαμπού καπέλα φωτιστικών

Οι ονειροπαγίδες και άλλα boho διακοσμητικά, όπως τα μακραμέ, μπορούν να γεμίσουν και να κάνουν πιο ιδιαίτερους τους τοίχους του μπαλκονιού. Ακόμη μια όμορφη ιδέα είναι τα μπαμπού καπέλα φωτιστικών. Ακόμη και αν δεν έχουν λάμπες και δεν είναι λειτουργικά, θα «γεμίσουν» το μπαλκόνι σας και θα το κάνουν ακόμη πιο ιδιαίτερο. Αν προσέξατε, οι περισσότερες φωτογραφίες παραπάνω έχουν όλες καπέλα φωτιστικών.

Μην ξεχάσετε τα φυτά

Τέλος, από ένα boho μπαλκόνι δεν γίνεται να λείπουν τα φυτά. Δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολές και δεν χρειάζεται να επιλέξετε απαραίτητα λουλούδι με χρώμα. Αρκεί να βάλετε λίγο πράσινο στον χώρο και υπάρχουν πολλά ανθεκτικά φυτά που δε χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα για να το πετύχετε. Δείτε εδώ ποια φυτά αντέχουν στη ζέστη.

Το pinterest είναι γεμάτο με όμορφες ιδέες. Εμείς βρήκαμε μερικές που θα σας εμπνεύσουν και τις οποίες μπορείτε να προσαρμόσετε στον δικό σας χώρο.

#1

#2

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

*πρώτη δημοσίευση 10/06/2023 - ανανεώθηκε

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved