Kate Hudson: Όσο απασχολημένη κι αν είναι, φροντίζει να τρώει καθημερινά με τα παιδιά της

Μάλιστα μαγειρεύει η ίδια το βραδινό ζητώντας συχνά από τα παιδιά της να τη βοηθήσουν.

Kate Hudson: Όσο απασχολημένη κι αν είναι, φροντίζει να τρώει καθημερινά με τα παιδιά της
Instagram /katehudson

Για την Kate Hudson προτεραιότητα στη ζωή της έχει η οικογένειά της.

Ακόμα κι αν το πρόγραμμά της είναι φορτωμένο, φροντίζει να είναι κοντά στα τρία της παιδιά καθημερινά.

«Είμαι απασχολημένη, είμαι πολύ απασχολημένη, αλλά η μέρα μου τελειώνει στις 5:00 μ.μ. και μπαίνω στην κουζίνα για να μαγειρέψω», είχε πει, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μιλώντας στο People.

https://www.instagram.com/p/CsHiw2tuY4v/

Η Hudson εξήγησε ότι θέλει τα παιδιά της να έχουν μια υγιή σχέση με το φαγητό και συχνά ζητά να τη βοηθήσουν με την προετοιμασία του δείπνου.

«Η σχέση των παιδιών μου με το φαγητό είναι υγιής γιατί τα εμπλέκω στην κουζίνα. Τα βάζω να ψιλοκόβουν τα υλικά, μιλάμε για το τι είναι τα βότανα...Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να εμπλέκετε πραγματικά τα παιδιά σας στα πράγματα που κάνετε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/reel/C1rw-L9OSPB/

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι ο πολυάσχολος τρόπος ζωής της συχνά καθιστά δύσκολο να περνάει πάντα χρόνο με τα παιδιά της.

«Είναι δύσκολο να τα καταφέρεις όταν είσαι εργαζόμενη μαμά και ακόμα πιο δύσκολο όταν ήμουν μόνη μαμά. Αλλά στο τέλος της ημέρας, θέλω οι άνθρωποι να μην ασκούν τόση πίεση στον εαυτό τους», είπε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/reel/Cw4PJnvOjW5/

Τα τρία παιδιά της

Η Kate Hudson έχει τρία παιδιά από διαφορετικές σχέσεις: τη Rani Rose , 5 ετών, με τον αρραβωνιαστικό της Danny Fujikawa ,τον 12 χρονο Bingham "Bing" Hawn με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Matt Bellamy και τον 20χρονο Ryder Robinson με τον πρώην σύζυγο Chris Robinson.

https://www.instagram.com/p/Cu2EqJPxrj7/

Σε συνέντευξή της το Νοέμβριο 2022 στους The Sunday Times είχε μιλήσει για την από κοινού ανατροφή των παιδιών με τους μπαμπάδες τους, λέγοντας: «Η σχέση που έχω δημιουργήσει με τα τρία παιδιά και με τους τρεις διαφορετικούς μπαμπάδες είναι πολύ δυνατή και είναι δική μας».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved