Julia Roberts: 21 χρόνια γάμου, τρία παιδιά και μια τεράστια καριέρα

Bigstock

Για την διάσημη ηθοποιό δεν τέθηκε ποτέ το δίλημμα καριέρα ή οικογένεια.

Η Julia Roberts είναι μια από τις πιο διάσημες ηθοποιούς στο Χόλυγουντ, βραβευμένη με Όσκαρ και με πλήθος άλλων βραβείων και φυσικά από τις πιο ακριβοπληρωμένες.

Julia Roberts: Είδαμε το σπίτι της στο Greenwich και εντυπωσιαστήκαμε! (pics)

Στα 36 χρόνια καριέρας, εκτός των παραπάνω, κατάφερε και κάτι ακόμα, πολύ σημαντικό και σπάνιο ειδικά στον λαμπερό χώρο του Χόλυγουντ: να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια και να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κι είναι μάλλον η εξαίρεση στον κανόνα, καθώς με τον εδώ και 21 χρόνια σύζυγό της Danny Moder έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, φωτογραφίες των οποίων έχουν δημοσιεύσει στα social λιγοστές φορές, κι εξακολουθούν να αγαπούν και να φροντίζουν ο ένας τον άλλον.

Τα τρία παιδιά της ηθοποιού

Τα δίδυμα, τα 19χρονα σήμερα Hazel Patricia και Phinnaeus Walter, γεννήθηκαν στις 28 Νοεμβρίου 2004. Τρία χρόνια αργότερα, το 2007, το ζευγάρι απέκτησε το τρίτο του παιδί, τον Henry Daniel.

Η διάσημη ηθοποιός έδινε πάντα προτεραιότητα στην οικογένειά της. Τον Οκτώβριο του 2022, είχε πει στο CBS Sunday Morning πώς το όνειρο που έγινε πραγματικότητα ήταν ότι ακολούθησε το επάγγελμα του ηθοποιού όμως δεν ήταν το μοναδικό.

«Η ζωή που έχτισα με τον σύζυγό μου, με τα παιδιά μας. Αυτό ήταν ακόμα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Κι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα, να γυρίζεις σπίτι στο τέλος της ημέρας και να είσαι μαζί τους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Η βραβευμένη ηθοποιός προσπάθησε με κάθε τρόπο να διαφυλάξει την ιδιωτική της ζωή και ειδικά των παιδιών της. «Προσπαθούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας», είχε πει στο USA Today το 2013. «Θέλουμε απλώς να έχουμε την οικογενειακή μας ζωή και να μην μας την παραβιάζουν».

Όταν τα δίδυμα έγιναν 19 ετών τον Νοέμβριο του 2023, η Τζούλια μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία τους από την παιδική τους ηλικία.

«Είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζεται και ξέρω ότι το Instagram είναι ένα μέσο όπου οι άνθρωποι θέλουν να μοιράζονται χαρούμενα πράγματα», εξήγησε στο Extra τον Δεκέμβριο του 2023 σχετικά με το γιατί αποφάσισε να κάνει με τέτοια ανάρτηση. «Τ’ αγαπώ τόσο πολύ και πραγματικά έτυχε να «πέσω» πάνω σ’ αυτή τη χαριτωμένη φωτογραφία. Τη μοιράστηκα λοιπόν ως περήφανος γονιός χωρίς να παραβιάζω την ιδιωτικότητά τους».

Η σταρ είπε ότι εργάζεται σκληρά για να υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία με την οικογένειά της και αυτό προϋποθέτει όχι τηλέφωνα, όχι ηλεκτρονικές συσκευές. Για αυτόν τον σκοπό, ένας από τους κανόνες στο σπίτι της είναι να αφήνουν όλοι τα τηλέφωνα μακριά ειδικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

Τα δίδυμα πλέον φοιτούν σε κολέγιο ενώ ο μικρός απολαμβάνει εν μέρει να είναι το μοναδικό παιδί στο σπίτι. Επικοινωνούν όμως συνέχεια μεταξύ τους με ομαδικές κλήσεις.

Τέλος, η Julia Roberts δήλωσε ότι είναι ευγνώμων που η επιτυχία ήρθε νωρίς στη ζωή της κι έτσι είχε την πολυτέλεια να αφοσιωθεί στα παιδιά και την οικογένειά της, χωρίς να χρειαστεί να διαλέξει το ένα ή το άλλο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved