Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Οι έφηβοι γιοι της και η πιο μεγάλη δυσκολία που αντιμετώπισε

Τι είπε η ηθοποιός για τους γιους της.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Οι έφηβοι γιοι της και η πιο μεγάλη δυσκολία που αντιμετώπισε

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι μητέρα δύο αγοριών που βρίσκονται στην εφηβεία.

Ο 'Εκτορας γεννήθηκε το 2008 και ο Αλέξανδρος το 2009.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Φάνης Μουρατίδης, αποφεύγουν την έκθεση των παιδιών τους στη δημοσιότητα ενώ δεν δημοσιεύουν -τουλάχιστον όχι συχνά - φωτογραφίες τους στα προσωπικά τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/CQTNY3NlYVc/

Τα έφηβα παιδιά και η ηθοποιία

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» είχε μιλήσει για την εφηβεία των παιδιών της αλλά και για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της όταν δηλαδή έχασε τη μητέρα της.

«Για τα παιδιά είναι μια φυσιολογική ηλικία , εμείς δυσκολευόμαστε να δεχτούμε ότι μεγαλώνουν που αρχίζουν να φεύγουν από κοντά μας. Πάντα οι γονείς αγχώνονται για τα παιδιά τους» , ανέφερε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ενώ στην ερώτηση τι θα έκανε αν οι γιοι της ανακοίνωναν ότι θέλουν να γίνουν ηθοποιοί, δήλωσε ότι δεν θεωρεί πως έχει το δικαίωμα να υποδείξει στο παιδί της τι θα κάνει στη ζωή του.

«Με ποιο δικαίωμα θα έλεγα στο παιδί μου τι δουλειά θα ακολουθήσει; Αν θέλουν να γίνουν ηθοποιοί με γεια τους, με χαρά τους».

https://www.instagram.com/p/C1Z82WGoDZ0/

Ενώ αποκάλυψε ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκοίλια που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει στη ζωή της έως σήμερα.

«Η πιο μεγάλη δυσκολία ήταν όταν αρρώστησε η μητέρα μου. Μου λείπει η επαφή, να της πω κάτι που έκαναν τα παιδιά, τα μικρά, τα αυτονόητα, τα καθημερινά».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved