Μαίρη Μηνά - Μιχάλης Σαράντης: Οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει με την κόρη τους

Η μοναχοκόρη τους είναι ο κόσμος τους όλος.

Η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Σεπτέμβρη του 2022.

Έκτοτε η ζωή τους άλλαξε με τρόπο που δεν τον φαντάζονταν.

Μιχάλης Σαράντης: Αγκαλιά με την 1,5 ετών κόρη του

Όπως ανέφερε σε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή « Μαμά- δες», ήθελαν και οι δύο να αποκτήσουν παιδί αλλά ήρθε χωρίς να το έχουν προγραμματίσει. Πρόσθεσε επίσης, ότι «με τον Μιχάλη συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο ως γονείς».

instagram @mihalisarantis

«Την κόρη μου την κακομαθαίνω»

Ο Μιχάλης Σαράντης είναι ο κλασικός μπαμπάς που κακομαθαίνει την κόρη του. Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» τόνισε μεταξύ άλλων:

«Συγκινούμαι καθώς βλέπω την κόρη μου να μεγαλώνει, και τρέμω στην ιδέα μην κάνω κάποιο λάθος άθελά μου και την πληγώσω. Ήθελα να φτιάξω τη δική μου οικογένεια γιατί έχασα τους γονείς μου και νιώθω πληγωμένος γιατί πια, δεν είμαι παιδί κανενός».

Όπως είπε, αυτή η χρονιά για εκείνον είναι ευλογημένη γιατί έχει την κόρη του.

«Την κόρη μου την κακομαθαίνω. Τη βάζω να κοιμάται πάνω μου και γλυκαίνεται. Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει οπότε όταν κοιμόμαστε μαζί είναι παρηγοριά. Κάθε μέρα που βλέπω την κόρη μου να εξελίσσεται με συγκινεί πολύ. Ένιωθα ότι έχω κόρη από τη στιγμή που μάθαμε ότι είναι έγκυος η Μαίρη», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Αποκάλυψε πως η ανάγκη να κάνει τη δική του οικογένεια προέκυψε γιατί οι γονείς του έχουν φύγει από τη ζωή.

«Επίσης βρήκα τον ιδανικό άνθρωπο. Είμαι πονεμένος γιατί εγώ δεν έχω τους γονείς μου. Νιώθω τραυματισμένος γιατί δεν περίμενα να τους χάσω. Δεν μπορώ και δεν θέλω να τους ξεχάσω. Νιώθω πολύ πιο δυνατός πλέον, δεν νιώθω εύθραυστος. Ευτυχώς που κάνω αυτή τη δουλειά και τα μαλακώνει όλα», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με την μοναχοκόρη του, ωστόσο ανά περιόδους μοιράζεται στα social κάποιες στιγμές μαζί της, όπως οι ακόλουθες:

Instagram / mihalisarantis

Instagram / mihalisarantis

Instagram / mihalisarantis

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved