Γιώργος Πυρπασόπουλος: Σπάνια εξομολόγηση για την κόρη του και τη σύζυγό του

Τι είπε η ηθοποιός για την πατρότητα.

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Σπάνια εξομολόγηση για την κόρη του και τη σύζυγό του

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς τον Απρίλιο του 2022.

Τότε είχε κάνει μια ανάρτηση, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Μια καινούργια ψυχούλα ήρθε στη ζωή για να μας γεμίσει χαμόγελα, χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον!!! Το σπουδαιότερο δώρο της ζωής είναι η κορούλα μας!».

Μέχρι σήμερα ο ηθοποιός δεν έχει μοιραστεί μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram φωτογραφία της κόρης του. Γενικά αποφεύγει να δημοσιοποιεί οτιδήποτε αφορά την προσωπική του ζωή.

pirpasopoulos mpampas 5

Η σύζυγος και η κόρη του

Χθες, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία μεταξύ άλλων τον ρώτησε για την καθημερινότητα με την κόρη του αλλά και για τη σχέση με τη σύζυγό του.

« Η σύζυγός μου είναι υποστηρικτική όσον αφορά τη δουλειά μου, δεν έχει τύχει να μου παραπονεθεί για κάτι αλλά, αν κάτι δεν της αρέσει, θα μου το πει. Οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι στο σπίτι, κάνουμε και οι δύο τα πάντα», ανέφερε αρχικά.

Για την κόρη του παραδέχτηκε πώς σε « αυτή την ηλικία που είναι η μικρή, συνεχίζουμε με υπομονή, επιμονή και ψυχραιμία. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά θέλουν να τους δώσεις πολύ χρόνο. Επειδή εμείς θέλουμε να γίνονται κάποια πράγματα γρήγορα, μπορεί να τα πιέσουμε».

Ο ρόλος του γονέα

Πώς βιώνει ο ηθοποιός τον ρόλο της πατέρα;

«Έχω μπει αποφασιστικά στην ιστορία με το παιδί, που , αν τύχει και βρεθώ κάπου έξω σε μια χαλαρή φάση, νιώθω σαν τουρίστας. Σκέφτομαι: πω πω πού ήμουν; Ξαφνικά κάποια πράγματα σου φαίνονται εξωπραγματικά», ανέφερε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved