Δήμητρα Βαμβακούση: Θηλάζει την τριών εβδομάδων κόρη της (στιγμιότυπα)

Δείτε την καστανομάλλα κόρη της!

Δήμητρα Βαμβακούση: Θηλάζει την τριών εβδομάδων κόρη της (στιγμιότυπα)

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζουν τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή τους. Το ζευγάρι εδώ και λίγες εβδομάδες έχουν στην οικογένειά τους την κόρη τους, που τους άλλαξε τη ζωή ολοκληρωτικά.

Να σας θυμίσουμε ότι στις 8 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay's Time, είχε αναφερθεί ότι η κόρη τους γεννήθηκε 3.820 γραμμάρια και ο σύζυγός της δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της.

Η Δήμητρα Βαμβακούση φροντίζει καθημερινά την κορούλα της και δεν σταματά τους θηλασμούς. Πριν λίγες ώρες μάλιστα δημοσίευσε βίντεο που τη δείχνει να θηλάζει τη μικρούλα της. Όπως θα δείτε και εσείς στα στιγμιότυπα παρακάτω, η μικρή έχει αρκετά μαλλάκια.

Η νέα μαμά σχολίασε: «Πείτε μας μια δύσκολη περίοδο της ζωής σας: Πρώτη εβδομάδα μητρότητας» .

Ντάνος - Η πατρότητα του πάει πολύ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αρκετά φειδωλός στις αναρτήσεις του και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση πέρα από εκείνη που ήθελε να ανακοίνωση τη γέννηση της κόρης του καθώς επίσης και για να ευχαριστήσει τη σύζυγό του για αυτό το δώρο.

«Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας ❤️ Δήμητρα Βαμβακούση σε ευχαριστώ για την υπομονή σου ,τη στάση σου και το θαύμα που έφερες στη ζωή μας, σε αγαπώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα μηνύματα και τις γλυκιές ευχές σας 🙏 #mitera#babygirl #familymoments❤️ #newmemberswelcome #fya #danoslife», έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο που μοιράστηκε μαζί μας ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved