Ιωάννα Μαλέσκου: «Πίσω από κάθε προπόνηση… κρύβεται η κόρη μου»

Το κίνητρο για γυμναστική και το σχόλιο για τους haters.

Ιωάννα Μαλέσκου: «Πίσω από κάθε προπόνηση… κρύβεται η κόρη μου»

Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε πρώτη φορά μαμά πριν σχεδόν ένα χρόνο και δεν αποχωρίζεται την κόρη της ούτε λεπτό!

Καθώς, λοιπόν, η παρουσιάστρια μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους 271 χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram, πολλές φορές δείχνει και την ρουτίνα γυμναστικής της, που πάντα κάνει παρέα με την μικρούλα κόρη της!

Το κίνητρο για γυμναστική

Στην περιγραφή του post σημείωσε χιουμοριστικά : «Πίσω από κάθε προπόνηση… κρύβεται η κόρη μου που παρακολουθεί, ό,τι κάνω από το καρότσι. Τη λέμε «πρόεδρο» γιατί φροντίζουμε πάντα να είναι στην καλύτερη θέση. Στην κορυφή. Σαν το λυράρη, ένα πράγμα.» και συνέχισε:

«Αυτή είναι το δικό μου motivation που λένε και οι «γυμναστηριακοί» τύποι. Γιατί; 1.Αν κλάψει, εγώ δίνω τον καλύτερό μου εαυτό-ακόμη κι αν δεν έχω δύναμη ή/και ανάσαγια να φροντίσω να είναι ήρεμη, μήπως καταφέρω να ολοκληρώσω τα σετ.
2. Γιατί με παρακολουθεί-ό,τι κι αν κάνω- και θέλω να γεμίζει θετικές εικόνες από τη μαμά της.»

https://www.instagram.com/reel/C4d8obJIUHN/

Το σχόλιο για τους haters

Πολύ στοχευμένα η Ιωάννα Μαλέσκου σημειώσε στο βίντεο το οποίο ανάρτησε πως:

« [...] Σε άλλα νέα τώρα… Ασφαλώς υπάρχετε κι εσείς (ευτυχώς μειοψηφία) που πάντα κάτι θα βρίσκετε «κακό». Γιατί ανεβάζω δημοσιεύσεις από το γυμναστήριο, αν «την είδα ξαφνικά γυμνάστρια», ότι είμαι «άνεργη» και προσπαθώ να αλλάξω καριέρα, ότι έχω τοοοσο ελεύθερο χρόνο και γυμνάζομαι… Άμα αρχίσω να ανεβάζω stories με κάτι «κουλαμάρες» που διαβάζω.. (μη σοκάρεστε, χρησιμοποιώ και τέτοιες λέξεις όταν θέλω ή αρμόζει) θα γελάμε όλοι μαζί ! Προς το παρόν όποτε διαβάζω τέτοια σχόλια, γελάω μόνη μου! Ε, μικρές απολαύσεις είναι κι αυτές, μη νομίζετε
Αυτά. Α και κάτι ακόμα. Απλά να ξέρετε, ότι θα ανεβάζω κι άλλα βίντεο. Όποιος/α δεν «αντέχει»… sorry not sorry
Φελάκια»

Και κάπου εδώ, ας σημειώσουμε πως είμαστε με την μαμά Ιωάννα.

Οι επιλογές μιας νέας μαμάς, όπως το να ξεκινήσει γυμναστική, αντικατοπτρίζουν τις δικές της ανάγκες, προτεραιότητες και πεποιθήσεις.

Ας σταματήσουν τα επικριτικά σχόλια και οι υποδείξεις για το πώς πρέπει να είναι η καθημερινότητά της ή με ποιες δραστηρίοτητες πρέπει να ασχοληθεί. Ανεξάρτητα από το αν είναι δημόσιο πρόσωπο, εργαζόμενη ή άνεργη, κάθε μητέρα αξίζει σεβασμό και υποστήριξη στις επιλογές της.

Κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να διαμορφώνει την καθημερινότητά της σύμφωνα με τις ανάγκες του παιδιού της αλλά και τις δικές της, χωρίς να υπόκειται σε επικρίσεις.

Είναι σημαντικό να αντιμετωπίζουμε όλοι- γυναίκες και άντρες- τις άλλες γυναίκες και συγκεκριμένα τις μητέρες με σεβασμό και κατανόηση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved