Ζουμερά και αφράτα κεφτεδάκια στο air fryer

Αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη των παιδιών.

Ζουμερά και αφράτα κεφτεδάκια στο air fryer

Δείτε πώς να φτιάξετε μοσχαρίσια κεφτεδάκια στο air fryer. Ένας πιο υγιεινός τρόπος να μαγειρέψετε τα κεφτεδάκια σε σχέση με τα κλασικά τηγανητά.

Υλικά

  • 750 γρ. μοσχαρίσιο κιμά, από ελιά, 2 φορές
  • περασμένο
  • 1 κρεμμύδι
  • 100 γρ. γάλα πλήρες
  • 100 γρ. ψωμί για τοστ
  • ½ ματσάκι μαϊντανό
  • 8 φύλλα δυόσμου
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
  • 1 ½ κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
  • 1 αυγό, μεσαίο
  • 100 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
  • 2 κ.γ. αλάτι
  • πιπέρι

Για το σερβίρισμα

  • κέτσαπ
  • φύλλα δυόσμου

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved