Η Ευαγγελία Συριοπούλου έκανε το ωραιότερο post με τον γιο της μετά από καιρό

Από τις 31 Οκτωβρίου είχαμε να δούμε φωτογραφία με τον Νικολάκη της.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου έκανε το ωραιότερο post με τον γιο της μετά από καιρό

instagram @evagelia_siriopoulou_official

«Παίζοντας γιουκαλίλι τραγουδάμε το happy birthday και ετοιμαζόμαστε να σβήσουμε το κεράκι μας!
Πολύχρονος Νικολάκη μου να σε χαιρόμαστε!!! Σ´αγαπάμε πολύ!!! ❤️❤️❤️🎸🎈🎂», είχε γράψει η Ευαγγελία Συριοπούλου κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε με αφορμή τα δεύτερα γενέθλιά του.

https://www.instagram.com/p/CzE3TvTrR8R/

Η Ευαγγελία Συριοπούλου κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τον γιο και τον σύντροφό της και όταν το κάνει, αφορμή είναι συνήθως γιορτές, γενέθλια ή άλλες ιδιαίτερες περιστάσεις.

Με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να δημοσιεύσει φωτογραφία με τον γιο της, δείχνοντάς μας πόσο έχει μεγαλώσει ο μικρός. Μπορείτε να μη δείχνει το πρόσωπό του, όμως μπορούμε να διακρίνουμε τα μαύρα του μαλλιά και τα κόκκινα γυαλιά ηλίου που φορά στα μάτια. Όσο για το στιλ του; Τζιν total look για να ταιριάζει με τη μανούλα του που με περηφάνια κάθεται στο πλευρό του και στέλνει φιλί στην κάμερα.

evagelia_siriopoulou_.jpg

instagram @evagelia_siriopoulou_official

«Χρόνια πολλά!!! 💙», σχολίασε και τα likes έπεσαν βροχή. Πώς να μην πέσουν άλλωστε, αφού είναι η πρώτη φορά που δείχνει τον γιο της ολόκληρο, έστω και με την πλάτη γυρισμένη.

Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ευαγγελία Συριοπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στο «Happy Day» πριν αρκετούς μήνες και αποκάλυψε πράγματα για την καθημερινότητά της και αν σκέφτεται να αποκτήσει και δεύτερο παιδί.

Με τον γιο της απολαμβάνει να κάνει βόλτες, περιπάτους, να πηγαίνει μικρές εκδρομές και να παίρνει μια ανάσα διαφορετική και μέχρι στιγμής δεν σκέφτεται το δεύτερο παιδί μιας και είναι «πολύ επάνω» στον Νικολάκη της.

Δείτε όλα όσα είπε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved