Υβόννη Μπόσνιακ: Μοιράστηκε φώτο της κόρης της Ελένης και εμείς είδαμε μετά από καιρό πόσο μεγάλωσε

Η Ελένη Πασχαλίδη μεγάλωσε πολύ και μάκρυναν τα μαλλιά της.

Υβόννη Μπόσνιακ: Μοιράστηκε φώτο της κόρης της Ελένης και εμείς είδαμε μετά από καιρό πόσο μεγάλωσε

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και δεμένη οικογένεια. Φωτογραφίες δεν μοιράζονται συχνά στα social media μιας και θέλουν να κρατούν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα την κόρη τους, όμως όταν το κάνουν δείχνουν τα likes και τα σχόλια πέφτουν βροχή.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και πριν μερικές ημέρες, όταν η Υβόννη Μπόσνιακ αποφάσισε να δημοσιεύσει φωτογραφία της κόρης της, Ελένης, μετά από καιρό. Μπορεί να μην έχει δείξει ποτέ τα χαρακτηριστικά του προσώπου της 9χρονης κόρης της όμως, ακόμη και με πλάτη μπορεί κανείς πόσο έχει μεγαλώσει. Αυτό που εντυπωσιάζει πάνω της; Τα πλούσια μακριά της μαλλιά.

kori-yvonis-mposniak.jpg

Η μητρότητα στη ζωή της Υβόννης Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ πριν μερικά χρόνια είχε μιλήσει στο περιοδικό Glow για τη μητρότητα, την επιλόχειο κατάθλιψη πέρασε αλλά και για την αγάπη που νιώθει για την κόρη της.

«Είχα την ευλογία να ζήσω μία πολύ όμορφη εγκυμοσύνη και μια υπέροχη γέννα. Το παιδί ήταν απόφασή µας, το θέλαμε πολύ, δεν έτυχε απλά. Και γι’ αυτόν τον λόγο δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ένιωθε έτσι η ψυχή µου. Αυτό που θα έλεγα σε κάθε γυναίκα είναι πως η κατάθλιψη μπορεί να εμφανιστεί στον καθένα. Το πιο σημαντικό είναι να ξέρεις ότι μπορείς να βγεις απ’ αυτό, ότι είναι κάτι περαστικό, ότι θα κρατήσει όσο κρατήσει, θα φύγει και δε θα ξαναέρθει».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved