Ηλέκτρα Αστέρη: Δημοσίευσε την πιο όμορφη φωτογραφία με τις κόρες της κι είναι από το Λάος

Μαμά και κόρες φωτογραφήθηκαν με παραδοσιακές φορεσιές.

H Ηλέκτρα Αστέρη γενικά αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τις κόρες της στα social. Ακόμα κι από τα ταξίδια που κάνει με τον σύζυγό της Ευτύχη Μπλέτσα και τα παιδιά τους, είναι λίγες οι φορές που θα μοιραστεί, δημόσια, οικογενειακά στιγμιότυπα.

Ωστόσο, κάνει κάποιες εξαιρέσεις όταν πρόκειται για ξεχωριστές μέρες, όπως για παράδειγμα ήταν η γιορτή της Μητέρας.

Η Ηλέκτρα Αστέρη για να τιμήσει την Ημέρα της Μητέρας, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instragram μια φωτογραφία με την Ίριδα και τη Νεφέλη. Είναι στο Λάος και φορούν παραδοσιακές φορεσιές.

Instagram@ electra_asteri

«Αχ μαμά!

😔Δυσκολίες
🤧Γκρίνιες
😖Ματαιώσεις
😩Ξεσπάσματα
🔴Λάθη

Όμως υπάρχει και η άλλη πλευρά!

⭐Ευτυχία
😁Χαμόγελα
🥰Αγκαλιές
😍Αγάπη
🟢Σωστά

Δεν γίνονται όλα τέλεια. Όμως μέσα στην πλήρη ατέλεια, όλα μοιάζουν υπέροχα. Αρκεί ένα "θα με πάρεις αγκαλιά;" Ή σε ένα "σ'αγαπάω".

Χρόνια πολλά μαμά!
Όλα θα πάνε καλά!

Υγ. Κορίτσια μου μαζί σας θέλω να γυρίσω τον κόσμο και να τον κάνω όσο καλύτερο μπορώ. Προσπαθώ κάθε μέρα για να έχετε ένα φιλόξενο τόπο για να ζήσετε τη ζωή σας. Σας αγαπάω! Κοσμογυρισμένα μου κορίτσια!

Υγ. Μανούλες κρατάτε γερά! Ό,τι κάνετε για τα παιδιά σας αξίζει!», ήταν το μήνυμα και η ευχή της σε όλες τις μαμάδες του κόσμου.

Πολλές από τις ακολούθους της εντυπωσιάστηκαν από τις φορεσιές ενώ μία εξ αυτών της πρότεινε να κάνει μια έκθεση με τις τοπικές ενδυμασίες όλων των χωρών που έχει επισκεφτεί με τις κόρες της.

Τα ταξίδια με τις κόρες της

Τον Φεβρουάριο του 2024, η Ηλέκτρα Αστέρη είχε ανεβάσει σε insta story τον αριθμό των χωρών που είχαν επισκεφτεί μέχρι τότε τα κορίτσια της.

Κρατηθείτε...Η Ίριδα που γεννήθηκε το 2019, έχει ταξιδέψει σε 48 χώρες και η Νεφέλη που είναι μόλις 3 ετών, σε 20 χώρες!

Όσο για τη μητέρα των κοριτσιών, επισκέφτηκε 86 χώρες ( προφανώς έχει αυξηθεί ο αριθμός ) και έπεται συνέχεια…

Είχε γράψει χαρακτηριστικά στο insta story: «Πολυταξιδεμένα μου κορίτσια».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved