Ντάνη Γιανακκοπούλου: Νέα τρυφερή φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της

Η ηθοποιός μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram νέες φωτογραφίες της ίδιας και του μωρού.

Ντάνη Γιανακκοπούλου: Νέα τρυφερή φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου πριν από μια εβδομάδα έγινε μαμά για πρώτη φορά.

Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Ορέστη.

Το ευχάριστο αυτό γεγονός είχε κάνει η ίδια γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μέσω της ακόλουθης ανάρτησης που έχει αγκαλιά το νεογέννητο μωρό.

«Ήρθε!
Αν δεν είναι αυτό θαύμα, τότε τι είναι;
Ευχαριστώ πολύ τον αγαπημένο μου γιατρό και την αγαπημένη μου μαία που χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει! Μάλλον θα είχα πάθει εγκεφαλικα!.
#babygirl #μητέρα #mitera #inlove #mybaby», έγραψε μεταξύ άλλων.

Χθες, η ηθοποιός μοιράστηκε δύο νέα στιγμιότυπα: το ένα με το πατουσάκι της κόρης της («Βηματίζοντας από το μαιευτήριο στο σπίτι!»)

https://www.instagram.com/p/C66wB65rvnl/

και το άλλο δικό της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μια εβδομάδα μετά τον τοκετό» και hashtag #survived.

giannakopoulou.jpg

« Δεν ήταν αναμενόμενη η εγκυμοσύνη»

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Ελένη» κι είχε πει: «Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν κοιμάμαι καθόλου. Κοιμάμαι ένα δίωρο. Έχω κάτι πονάκια, έχω πολύ άγχος και στο ξεκίνημα, είχα άγχος, γιατί είχα κάτι επιπλοκές και τώρα έχω άγχος. Δεν ήταν αναμενόμενη η εγκυμοσύνη, επειδή κι εγώ είχα τη σειρά και σκεφτόμουν ότι δεν πρέπει να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα, αλλά σίγουρα μου είχαν χτυπήσει καμπανάκια ότι μεγαλώνω και δεν πρέπει να χάσω το τρένο»!

https://www.instagram.com/p/C6mHdDkNdoP/

«Ανάμεσα στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον. Σε ρόλους οικείους κι ανοικειους, καλά παιγμενους αλλά και επιπόλαια, σε ρόλους βοηθητικούς αλλά και σε πιο πρωταγωνιστικούς. Ανάμεσα σε ο,τι είμαι κι ο,τι ενδεχομένως θα γίνω. Ανάμεσα σε όσους λατρεύω, καλά προστατευμένη, για να υποδεχτώ με θάρρος και αφοσίωση αυτούς που έρχονται!» ,είχε γράψει σε ποστ της στις αρχές Μαΐου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved