Φαίη Σκορδά: Η ανάρτηση που έκανε από την προπόνηση του γιου της

Είναι μια περήφανη αγορομαμά η Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά: Η ανάρτηση που έκανε από την προπόνηση του γιου της

Καθημερινά μας καλημερίζει με το πιο ζεστό χαμόγελο η Φαίη Σκορδά και το απόγευμα τρέχει να προλάβει τις μαμαδίστικες υποχρεώσεις της. Βλέπετε η μέρα της δεν τελειώνει μόλις φύγει από την εκπομπή της. Για την ακρίβεια, εκείνη την ώρα αρχίζει καθώς η παρουσιάστρια αναλαμβάνει τη φροντίδα των παιδιών της. Όπου φροντίδα μεταξύ άλλων υποχρεώσεων βάλτε και το τρέξιμο στις δραστηριότητες και τα φροντιστήρια.

Η Φαίη είναι μια κλασσική μαμά που όχι μόνο πηγαίνει τα παιδιά της στις προπονήσεις τους αλλά κάθετε να τα παρακολουθήσει κιόλας.

Όπως έκανε πρόσφατα. Θέλοντας να δείξει το πού βρίσκεται δημοσίευσε ένα insta story παρακινώντας τους ακολούθους της να μαντέψουν πού είναι. Όσοι ακολουθούν την Φαίη Σκορδά και παρακολουθούν το τελευταίο διάστημα τις αναρτήσεις αναγνώρισαν αμέσως ότι βρισκόταν στις κερκίδες του κολυμβητηρίου όσο ο γιος της έκανε προπόνηση polo.

skorda-proponisi.jpg

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει φωτογραφία από το κολυμβητήριο. Συχνά πηγαίνει τον γιο της στις προπονήσεις του και βρίσκεται εκεί στο πλευρό του, παρακολουθώντας τον και καμαρώνοντάς τον.

skorda-proponisi-gios.jpg

Η Φαίη Σκορδά είναι από εκείνες τις μαμάδες που πηγαίνουν στην προπόνηση τα παιδιά τους και που φυσικά τρέχει από αγώνα σε αγώνα και από γήπεδο σε γήπεδο ή από κολυμβητήριο σε κολυμβητήριο.

Κουβαλά σάκους με εξοπλισμό, νερό, ρούχα και φυσικά κάθεται στις κερκίδες (με κρύο και με ζέστη) περιμένοντας τους αθλητές της να τελειώσουν καμαρώνοντάς τους.

skorda-kolimvisi-2.jpg

Η μαμά Φαίη έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν οι μαμάδες που τα παιδιά τους ασχολούνται σε επίπεδο πρωταθλητισμού με την δραστηριότητα που έχουν επιλέξει. Είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια των παιδιών της, κάνει δρομολόγια με το αυτοκίνητο, έχει πάντα σνακ και νεράκια στην τσάντα της, έχει αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα και η μέρα της μοιάζει ατελείωτη, περιμένει πώς και πώς να γυρίσει στο σπίτι να ξεκουραστεί μέχρι να αρχίσει το διάβασμα των παιδιών της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved