Το λάθος που έκανε η Paris Hilton με τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου

Η χρυσή κληρονόμος ζήτησε συγγνώμη για το λάθος της: «Συγγνώμη σε όλους... είμαι καινούρια σε αυτό!».

Το λάθος που έκανε η Paris Hilton με τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου

instagram @parishilton

Η Paris Hilton δέχτηκε αρκετά «hate» σχόλια για τον τρόπο που τοποθέτησε τα καθίσματα των μωρών της στο αυτοκίνητο και παραδέχτηκε ότι είναι καινούρια σε όλα αυτά τα πράγματα που αφορούν τη μητρότητα.

Η μητέρα του Phoenix και της London δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok δείχνοντας τα παιδιά της δεμένα στα καθίσματά τους στο αυτοκίνητο. Όμως οι followers της πρόσεξαν ότι τα καθίσματα των παιδιών ήταν τοποθετημένα λάθος. Για την ακρίβεια είχαν αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που θα έπρεπε να έχουν. Το βίντεο το διέγραψε αμέσως μόλις δέχτηκε τα πρώτα αρνητικά σχόλια και λίγο αργότερα επέστρεψε με ένα νέο βίντεο όπου έδειχνε τα παιδιά της τοποθετημένα και δεμένα με τον σωστό τρόπο. Μάλιστα, ευχαρίστησε μια διαδικτυακή της φίλη που τη συμβούλεψε πώς να το κάνει σωστά.

«Σε ευχαριστώ για τη μαμαδίστικη συμβουλή, είμαι καινούρια σε όλο αυτό. Τώρα οι αξιολάτρευτοι επιβάτες ειναι έτοιμοι να πάνε βόλτα με το όχημα της μαμάς!».

Οι θαυμαστές της αμέσως έσπευσαν να τη χειροκροτήσουν που παραδέχτηκε το λάθος της και η Paris ανταποκρίθηκε εκ νέου στα σχόλιά τους γράφοντας: «Κανείς δεν είναι τέλειος 😇 σας αγαπώ 💗».

Όσο για το πώς ένιωσε η Paris Hilton για την δημόσια κριτική που δέχτηκε; Παραδέχτηκε ότι δεν προσβλήθηκε καθόλου μιας και τα σχόλια που έγιναν ήταν καλοπροαίρετα.

«Είμαι μια νέα μαμά και απλά μαθαίνω κάθε μέρα. Οπότε εκτιμώ κάθε συμβουλή που μου δίνεται με ευγένεια. Απλά προσπαθώ να είμαι όσο πιο καλή μαμά γίνεται!», πρόσθεσε η Paris.

Καθίσματα αυτοκινήτου - Πληροφορίες για οικογένειες

Μία από τις πιο σημαντικές δουλειές που έχετε να κάνετε ως γονείς, είναι να διαφυλάξετε την ασφάλεια των παιδιών σας.

Το μωρό σου δεν θέλει το κάθισμα αυτοκινήτου; Τι να κάνεις

Κάθε χρόνο χιλιάδες παιδιά χάνουν τη ζωή τους ή τραυματίζονται σε τροχαία. Η σωστή χρήση ενός καθίσματος αυτοκινήτου κρατά τα παιδιά ασφαλή. Αλλά επειδή υπάρχουν τόσα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου στην αγορά, πολλοί γονείς δεν ξέρουν πιο να αγοράσουν ή πιο είναι κατάλληλο για το παιδί τους.

Οι διαφορές στα καθίσματα αυτοκινήτου

Τα καθίσματα ασφαλείας αυτοκινήτου δεν είναι όλα ίδια. Ο τύπος του καθίσματος που χρειάζεται το παιδί σας εξαρτάται από πολλά πράγματα, όπως η ηλικία, το μέγεθος και οι αναπτυξιακές ανάγκες του. Επομένως, είναι σημαντικό να διαβάζετε το εγχειρίδιο του οχήματος και το εγχειρίδιο του καθίσματος ασφαλείας πριν τοποθετήσετε το κάθισμα. Αν δεν καταφέρετε να το τοποθετήσετε απλά ζητήστε τη βοήθεια κάποιου ειδικού.

Όλη η αλήθεια για τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved