Σάββας Πούμπουρας: Με την κόρη του στους ώμους μαζεύουν φρούτα

Μια γλυκιά φωτογραφία μπαμπά- κόρης.

Σάββας Πούμπουρας: Με την κόρη του στους ώμους μαζεύουν φρούτα

Όσες και όσοι ακολουθούν αλλά και παρακολουθούν τον Σάββα Πούμπουρα στα social media γνωρίζουν τις δύο μεγάλες του αγάπες.

Την μαγειρική και την κόρη του. Λατρεύει να μαγειρεύει και κυρίως να αυτοσχεδιάζει, φτιάχνοντας από σάντουτις και παστίτσιο μέχρι μακαρονάδες και γλυκά.

Οι περισσότερες αναρτήσεις του στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram είναι βίντεο με φαγητά που δοκιμάζει με τον δικό του, ιδιαίτερο, τρόπο. Μερικές φορές έχει μαζί του ως βοηθό την κόρη του, Κύνθια.

Αυτή τη φορά, έκανε repost το story της συζύγου του, Αρετής Θεοχαρίδη, όπου φαίνεται ο μπαμπάς Σάββας να έχει στους ώμους του την μικρή Κύνθια και να μαζεύουν μούρα. «Officialy summer» σημειώσε ο πρώην παρουσιαστής ενώ η μαμά της μικρής χαριτολογώντας έγραψε : «Μούρα πίκινγκ».

Η αδυναμία στην κόρη του και η καθημερινότητά τους

Ο Σάββας Πούμπουρας φαίνεται πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής του. Ο ίδιος αισθάνεται πιο ώριμος και κατασταλαγμένος ενώ η πατρότητα του πάει πολύ.

Όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο ΟΚ, «Η γυναίκα μου και παραμένει η καλύτερη μου φίλη και η μάνα του παιδιού μου. Ο τρόπος που μεγαλώνει την Κύνθια είναι μαγικός.»

Προσπαθούν να κάνουν πράγματα τόσο οι δυο τους όσο και οι τρεις τους. « Είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσεις πίσω τον εαυτό σου και το ζευγάρι. Συνεχίζεις να είσαι ο ίδιος άνθρωπος, απλά προστίθεται κι ένα παιδί. Προς θεού, αν βάζαμε μπροστά το παιδί σε όλα, θα χάναμε τον εαυτό μας. Είμαι ευγνώμων για το πόσο καλά είμαι αυτή τη στιγμή. Έχουμε την υγεία μας, ένα γερό παιδάκι, οπότε μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CopJ27XqQlv/
https://www.instagram.com/p/CpH8gzmKbay/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved