Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της είναι ένας μικρός Μαέβιους Παχατουρίδης

Η Νικολέττα Ράλλη μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις βόλτες και τις δραστηριότητες με την κόρη της. 

Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της είναι ένας μικρός Μαέβιους Παχατουρίδης

Η Νικολέττα Ράλλη απολαμβάνει τις στιγμές με την κόρη της που της έχει μεγάλη αδυναμία και φροντίζει πάντα να περνά κάθε μέρα δημιουργικό χρόνο μαζί της.

Αν ακολουθείτε τη Νικολέττα Ράλλη στα social media θα έχετε παρατηρήσει πως απολαμβάνει όλες τις μέρες της παρέα με την κόρη της, Σοφία- Αλεξάνδρα. Από παιδικές χαρές, ημερήσιες εκδρομές, μεγαλύτερα ταξίδια με το αμάξι αλλά και καλοκαιρινές διακοπές: Το Instagram της είναι γεμάτο στιγμιότυπα από όλα τα παραπάνω,

Αυτό επιβεβαιώνει πως διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, έχοντας στο πλευρό της τη γλυκύτατη κορούλα της. Η μικρή χαίρεται ιδιαίτερα την επαφή με τη φύση αλλά και τις διάφορες δραστηριότητες και βόλτες που ετοιμάζει για χάρη της η μαμά της.

Αυτή τη φορά, ανέβασε ένα βίντεο με τη μικρή να ζωγραφίζει και χιουμοριστικά έγραψε: «Μαέβιους Παχατουρίδης». Για όσες και όσους δεν το κατάλαβαν (λυπόμαστε) θα εξηγήσουμε:

O Μαέβιους Παχατουρίδης ήταν ο καλλιτέχνης στη κωμικής σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής «ΑΜΑΝ» με παρουσιαστές τους Αντώνης Κανάκη και ο Σωτήρη Καλυβάτση. Θεωρείται μια από τις πετυχημένες σατιρικές εκπομπές της εποχής, με ευρεία αποδοχή από το κοινό.

Η διαβόητη αυτή περσόνα των θρυλικών ΑΜΑΝ, που είχε υποδυθεί ο Σωτήρης Καλυβάτσης, μιλούσε πάντα σε πολύ ήρεμο τόνο και ζωγράφιζε κυρίως ολόλευκους καμβάδες στους οποίους κεντρική θεματολογία ήταν οι (απούσες) αγελάδες και τα λιβάδια…

Ύστερα από τη φιλοτεχνία της μικρής Σοφίας, μαμά και κόρη χαλάρωσαν στο σαλόνι του σπιτιού με απαλή μουσική.

Τα outfits της Σοφίας

Πριν μερικές ημέρες η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της ένα carousel post από την εβδομάδα που πέρασε, γράφοντας στη λεζάντα «Monday to Sunday».

Εμείς για ακόμα μια φορά προσέξαμε τα ρούχα της μικρής που προφανώς επιμελείται η μαμά Νικολέττα.

Από τη στολή μπαλαρίνας, μέχρι το πολύχρωμο παντελόνι αλλά και το casual fit με μακό καρπουζί t-shirt και τζιν σε απαλό μπλε χρώμα είναι όλα φρέσκα και φινετσάτα.

Η καλύτερη φωτογραφία βέβαια ήταν μία που επιβεβαιώνει τη λατρεία της Νικολέττας Ράλλη να περνά χρόνο με την μικρή της εκτός σπιτιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved