Viral Tik Tok βίντεο: Μια μαμά αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη στους γονείς της με ξεκαρδιστικό τρόπο

Φωτεινή Οικονομοπούλου

Το γέλιο του μπαμπάς της και προσεχώς παππού θα σας κάνει να γελάσετε και εσείς.

Η Marissa Mero (@marissamero), μια μέλλουσα μαμά για δεύτερη φορά, μοιράστηκε ένα αξιολάτρευτο και ξεκαρδιστικό βίντεο στο οποίο ανακοινώνει στους γονείς της ότι είναι έγκυος κρύβοντας μια φωτογραφία υπερήχων μέσα σε ένα μενού σε ένα εστιατόριο.

Καθώς κάθισαν στο τραπέζι και κοιτούσαν το μενού, η μαμά της Marissa αναφώνησε «Ω! Τι στο καλό;! Κάποιος ξέχασε μια φωτογραφία από έναν υπέρηχο μέσα στον κατάλογο!» και ο σύζυγος της Marissa απάντησε «Τι; Τι λες τώρα! Σοβαρά;». Τότε η Marissa είπε «Αυτό είναι πολύ περίεργο, γράφει κάποιο όνομα πάνω;»

Η μέλλουσα γιαγιά διάβασε δυνατά, «Marissa Mero… ΤΙ;!» και τότε ο μπαμπάς της Marissa παίρνει τη φωτογραφία του υπέρηχου. Ενώ η μαμά της έχει ακόμα ένα βλέμμα δυσπιστίας στα μάτια της ρωτά ξανά «Τι;», ο μπαμπάς της χαμογελά και λάμπει ολόκληρος.

Όλη η οικογένεια ξεσπά σε γέλια . «Πραγματικά ουάου...» λέει ο μπαμπάς της καθώς η μαμά της κουνά το κεφάλι της πέρα δώθε.

«Τέλεια νέα!» φωνάζει ο μπαμπάς της Marissa, ενώ η μαμά της προσπαθεί ακόμα να συνέλθει μέχρι που ρωτά γελώντας «Παιδιά…θα πρέπει να μετακομίσετε μαζί μας». Και το βίντεο σταματά απότομα.

https://www.tiktok.com/@marissamero/video/7368664911234354475

Η Marissa είναι αρκετά έξυπνη και ανακοινώνει χαριτωμένα τις εγκυμοσύνες της στην οικογένεια, όπως αποδεικνύεται και από το προηγούμενο βίντεό της που είχε μοιραστεί με τα νέα της εγκυμοσύνης στον σύζυγό της στο αυτοκίνητο για το πρώτο τους παιδί.

Του ζήτησε να καλύψει τα μάτια του και να βγάλει το καπέλο του. Ύστερα του ζήτησε να του απλώσει τα χέρια και του έβαλε ένα νέο καπέλο στα χέρια που έγραφε «Μπαμπά». Όταν εκείνος άνοιξε τα μάτια του και είδε το νέο καπέλο, έκλαψε και φώναξε: «Θεέ μου, μωρό μου, δεν υπάρχει περίπτωση

https://www.tiktok.com/@marissamero/video/7200406562714783019

Ένας θαυμαστής του Marissa σχολίασε : «Μετά από όλα όσα πέρασες…σου αξίζει να είσαι τόσο χαρούμενη! Συγχαρητήρια!»

Σύμφωνα με αυτό το σχόλιο, φαίνεται ότι το ταξίδι για να μείνει έγκυος ήταν μακρύ και ίσως με κάποιες δυσκολίες, οπότε είναι υπέροχο και δημιουργικό να μοιράζεται τα χαρμόσυνααυτά τα νέα με τόσο διασκεδαστικό και αξιολάτρευτο τρόπο και τις δύο φορές !

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved