Νίκος Χατζηνικολάου: Η throwback φωτογραφία με τον γιο του, Κωνσταντίνο

Μετά από πολύ καιρό, ο γνωστός δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παλιά με τον 16χρονο σήμερα, Κωνσταντίνο.

Νίκος Χατζηνικολάου: Η throwback φωτογραφία με τον γιο του, Κωνσταντίνο

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αν και ενεργός στα social, αποφεύγει τις αναρτήσεις με τα παιδιά του.

Μεγάλωσαν βλέπετε και ο δημοσιογράφος είναι πιο …προσεκτικός στις αναρτήσεις του.

Ωστόσο, δεν παύει ως πατέρας να θέλει να μοιραστεί δημόσια κάποιες σημαντικές στιγμές που τα αφορούν. Και οι πιο χαρακτηριστικές είναι τα γενέθλια και οι ονομαστικές εορτές.

Θέλοντας λοιπόν να ευχηθεί στον γιο του Κωνσταντίνο που θα γίνει 17 ετών τον Αύγουστο ( γεννήθηκε το 2007), έκανε την ακόλουθη ανάρτηση επιλέγοντας μια παλιότερη φωτογραφία του.

«Κωνσταντίνε μου χρόνια σου πολλά! Νομίζω ότι ήταν χθες που σε είχα αγκαλιά… Τώρα είσαι ολόκληρος άντρας! Εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και ευτυχισμένος! Και να πετύχεις όλα όσα ονειρεύεσαι! Για μένα θα είσαι πάντα το μωρό μου,όσα χρόνια και αν περάσουν! Όπως σε αυτή την παλιά φωτογραφία…», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/C7PjpGcMX2-/

Μια σχετικά πιο πρόσφατη φωτογραφία του είχε δημοσιεύσει πέρυσι την ημέρα των γενεθλίων του, όταν έγινε 16 ετών με τον Νίκο Χατζηνικολάου να αναρωτιέται: «Πότε έγινες 16 Κωνσταντίνε μου γλυκέ; Νομίζω ότι ήταν χθες που ήρθες στη ζωή μας… Χρόνια σου πολλά! Να είσαι γερός,χαρούμενος και ευτυχισμένος! Σε αγαπάμε πολύ! Υ.Γ. Το βράδυ μην αργήσεις πολύ… 🤣🤣»

https://www.instagram.com/p/CwChzrRsvaE/

Υπενθυμίζουμε ότι κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ANT1 είναι παντρεμένος με την Κρίστη Τσολακάκη και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα.

Ο Αλέξανδρος είναι γεννημένος το 2009 κι έχει άλλο στιλ σε σχέση με τον μεγάλο του αδελφό.

Και για του λόγου το αληθές δείτε τον στη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ο μπαμπάς του τον Αύγουστο του 2023 ανήμερα της γιορτής του.

https://www.instagram.com/p/CwkZI-7syco/

Όσο για την 12χρονη Εύα (θα τα κλείσει τον Αύγουστο), η επίσης πιο πρόσφατη φωτογραφία της είναι από τα γενέθλιά της πέρυσι. Οι γονείς της ποζάρουν χαμογελαστοί με την Εύα να αγκαλιάζει τρυφερά τον μπαμπά της.

https://www.instagram.com/p/Cvy4d_JsBNI/

Σημειώνεται πώς ο δημοσιογράφος έχει ακόμα έναν γιο, τον Πάνο από τον πρώτο του γάμο του με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved