Δημήτρης Μακαλιάς: Κρατά από το χέρι την κόρη του και περπατούν σαν ερωτευμένοι

Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη του πολυτάλαντου stand-up comedian.

Δημήτρης Μακαλιάς: Κρατά από το χέρι την κόρη του και περπατούν σαν ερωτευμένοι

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και συχνά μοιράζονται οικογενειακά στιγμιότυπα μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram.

Πιο σπάνια και οι δύο γονείς αναρτούν φωτογραφίες της κόρης τους, ίσως γιατί είναι ακόμα μικρούλα.

Αυτή τη φορά, όμως, είδαμε πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή μέσα από ένα story που ανάρτησε η ηθοποιός στο οποίο μπαμπάς και κόρη περπατούν χέρι- χέρι. Η μαμά Αντιγόνη έγραψε χαριτολογώντας: «Ερωτευμένοι...»

Να σημειώσουμε κάπου εδώ πως και τα ρούχα που φορούν ταιριάζουν αρκετά χρωματικά!

Ο γνωστός stand- up comedian βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο πλευρό της Μπέττυς Μαγγίρα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open και απολαμβάνει πλέον την απόλυτη ευτυχία που η οικογένειά του έχει μεγαλώσει τόσο.

Ο γιος του αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στην αδερφή του

Ο Δημήτρης Μακαλιάς με τον γιο του, Χάρη, ταξίδεψαν τις προάλλες στην Πορτογαλία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής του Χρήστου Ανθόπουλου
«Εεε Ρε Κόσμε» στο Ation24.

https://www.instagram.com/p/C7CYZvBo46b/

Μιλώντας για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με την Αντιγόνη Ψυχράμη, ο ηθοποιός και παρουσιαστής τόνισε πως έχουν επιλέξει το όνομα της , αποφεύγοντας ωστόσο να το αποκαλύψει μπροστά στην κάμερα.

«Ξεκινά από «Α» το όνομά της» είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ενώ ο γιος του Χάρης αποκάλυψε για πρώτη φορά το όνομα της μικρής του αδελφής: «Αριάδνη λένε την αδερφή μου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved