Σίσσυ Χρηστίδου: Οι γιοι της κάνουν μπάνιο στην πισίνα

H παρουσιάστρια μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram ακόμα ένα στιγμιότυπο με τους γιους της.

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι γιοι της κάνουν μπάνιο στην πισίνα

Η Σίσσυ Χρηστίδου διανύει μια πολύ ωραία περίοδος στη ζωή της κι αυτό φαίνεται κι από τις συχνές αναρτήσεις που κάνει στον λογαριασμό της στο Instagram.

Οσοι την ακολουθούν γνωρίζουν πόσο της αρέσει να ανεβάζει βίντεο και insta stories άλλοτε καταγράφοντας στιγμές με τους φίλους της κι άλλοτε με τους γιους της.

Το πιο πρόσφατο στιγμιότυπο που μοιράστηκε ήταν με τα παιδιά της στην πισίνα.

Η ίδια φορούσε το μαγιό της και κατέγραψε με το κινητό της τα δύο αγόρια της, που παρά την ψύχρα είχαν βουτήξει στην πισίνα και έπαιζαν.

sissychristidou-me-paidia.jpg

Instagram@sissychristidou

H κοπέλα του γιου της και οι …ανασφάλειες

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της είχε αναφερθεί στον μεγαλύτερο γιο της και στη σχέση που έχει καθώς και για τις ανασφάλειές της.

xristidou-paidia.jpg

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τους γιους της στο αεροπλάνο

«Ο γιος μου έχει φέρει κορίτσι στο σπίτι, έχουν σχέση, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, γιατί μπορεί να με μαλώσει. Την αγαπώ πολύ, πολύ την αγαπώ. Είναι τι θα τύχει όμως. Είναι ένα κορίτσι που είναι λογικό πολύ, τον προσγειώνει. Είναι μια πολύ καλή περίπτωση, είναι ένα διαμάντι αυτό το κορίτσι, οπότε νιώθω καλά με αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά στο podcast της Μαρίας Σολωμού, «Μαρία τη νύχτα».

sissi-gioi.jpg

Όσον αφορά τις ανασφάλειές της αποκάλυψε πως «τώρα στα 44 έχω λιγότερες ανασφάλειες από τότε που ήμουν 25 χρονών. Είμαι πιο καλά. Είχα πάρα πολλές ανασφάλειες. Στα 25 μου είχα πάρα πολλές αγωνίες, τώρα δεν με νοιάζει καθόλου. Είχα αγωνία αποδοχής, αν αρέσω στους άλλους, αν με αγαπάνε. Τώρα η αγωνία μου είναι αν εγώ σε συμπαθώ. Δεν αναρωτιέμαι αν σου κάνω πια, δεν με νοιάζει. Δεν είναι η εικόνα, αυτό είναι μέσα σου, το πώς αισθάνεσαι. Έβλεπα τα πάντα με μεγεθυντικό φακό, είχα τρομερές ανασφάλειες. Τώρα το λυπάμαι αυτό το κορίτσι, κρίμα», είπε χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved