Έλενα Ασημακοπούλου: Έκανε water sports για χάρη της κόρης της

«Τίτλος: Μια τρελή,τρελή 40αρα» σχολίασε η επιχειρηματίας και ηθοποιός.

Έλενα Ασημακοπούλου: Έκανε water sports για χάρη της κόρης της

Στους Αγίους Θεοδώρους πέρασε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Έλενα Ασημακοπούλου με την 13χρονη κόρη της, Μαρία Ροζάρια, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Οι δυο τους γενικότερα περνούν πολύ χρόνο μαζί- σπάνιο όταν έχεις παιδί στην εφηβεία. Πηγαίνουν για ψώνια αλλά και κάνουν διάφορες εξορμήσεις και εκδρομές.

Αυτή τη φορά, η μαμά Έλενα μοιράστηκε με τους σχεδόν 235 χιλιάδες ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από τις ολιγοήμερες διακοπές τους.

Tα matching braids

Aυτές οι πλεξούδες, είναι μια δημοφιλής τάση στον κόσμο της ομορφιάς. Γι΄αυτό πριν τις ημέρες ξεγνοιασιάς αποφάσισαν να κάνουν το πιο χοτ καλοκαιρινό χτένισμα. «Το καλοκαρινό μας χτένισμα» έγραψε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Παράλληλα, σε ένα story που ανέβασε αργότερα η ηθοποιός φαίνονται πεντακάθαρα οι μακριές πλεξούδες της έφηβης Μαρίας με την μαμά της να γράφει χαριτολογώντας «Το μαϊμουδάκι μου ακόμα και εδώ γυμνάζεται...(σε σχέση με τη μαμά της)», αφού ακόμα και στις διακοπές τους η μικρή φαίνεται να κάνει μονόζυγο με κρίκους.

Κάπου εδώ να σημειώσουμε πως η Μαρία Ροζαρία είναι εξαιρετικά ταλαντούχα στο aerial dancing και πρόσφατα μάλιστα συμμετείχε στο πρωτάθλημα National Pole & Aerial Art που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία HPSAF.

Η επιχειρηματίας και ηθοποιός, την ημέρα της Γιορτής της Μητέρας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα carousel post με στιγμιότυπα από τη συμμετοχή της κόρης της, το οποίο πλαισίωνε ένα τρυφερό κειμενάκι ως λεζάντα της ανάρτησης.

«Χρόνια πολλά Μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας και εκείνα εσας!!!❤️❤️❤️ Σήμερα παρακολούθησα πολλά παιδάκια που έκαναν τις Μανούλες τους πολύ περήφανες και μέσα σε αυτά ήταν και το δικό μου!!! Προφανώς και χαίρομαι για την θέση που πήρε γιατί έχει προσπαθήσει η ίδια παρά πολύ…. Περισσότερο όμως χαίρομαι που είδα παιδάκια ενωμένα να χαίρονται με την χαρά των συναθλητών τους και αυτό σίγουρα το ενισχύει πολύ ο αθλητισμός αλλά αν δεν το φέρνουν και τα παιδιά από το σπίτι τους δεν φτάνει!!! Μια υπέροχη διοργάνωση έφτασε στο τέλος της και πραγματικά μπράβο σε όλα τα παιδιά,τους γονείς και τους προπονητές τους!!!»

Ήδη από πολύ νωρίς είχε φανεί το ταλέντο της μικρής.

Πριν δύο χρόνια, στα 11 της χρόνια, φαινόταν πως αγαπά τη γυμναστική και τον χορό. Η περήφανη και χαρούμενη μαμά, είχε τραβήξει βίντεο ολόκληρη τη χορογραφία της, την οποία μετά δημοσίευσε βάζοντας πολλές κόκκινες καρδιές. Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «My talented baby!!! You are the best!!!
I am so proud of you!!!❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥»

https://www.instagram.com/tv/CeOy9H2NH4S/

Η εμπειρία ζωής

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους η Έλενα Ασημακοπούλου έκανε τη χάρη στην κόρη της και έκαναν παρέα water sports!

«Τίτλος: Μια τρελή,τρελή 40αρα. Αλήθεια ήταν ότι ωραιότερο έχω κάνει σε water sports….απίστευτη εμπειρία!!!» σχολίασε με χιούμορ.

https://www.instagram.com/reel/C7ZGljEtw4g/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved