Κερδίστε αναμνηστικά δώρα για τα παιδιά σας από την ταινία «Φανταστικοί Φίλοι (If)»

Κερδίστε αυτοκόλλητα με ήρωες της ταινίας και έναν ηλεκτρονικό πίνακα γραφής με γούνινη θήκη.

Κερδίστε αναμνηστικά δώρα για τα παιδιά σας από την ταινία «Φανταστικοί Φίλοι (If)»

Μια εξόρμηση στον κινηματογράφο μαζί με τα παιδιά, πάντα είναι μια εμπειρία που θα σας φέρει πιο κοντά και θα δημιουργήσει τις βάσεις για μια όμορφη οικογενειακή ανάμνηση.

Γι' αυτό εμείς σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε με τα παιδιά σας τη νέα ταινία από τη Feelgood Entertainment, «Φανταστικοί Φίλοι (If)»

Ο John Krasinski, εμπνεύστηκε την ταινία από τους φανταστικούς φίλους των παιδιών του και κάπως έτσι ζωντάνεψε τους αόρατους αυτούς φίλους που αρκετά παιδιά έχουν στη ζωή τους. Εκτός από την υπέροχη πλοκή της ταινία, που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους, τώρα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε και υπέροχα αναμνηστικά δώρα, μέσα από τον νέο διαγωνισμό του Mothersblog.gr.

Πιο αναλυτικά, πέντε τυχερές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν και να χαρίσουν στα μικρά τους αυτοκόλλητα με ήρωες της ταινίας και έναν ηλεκτρονικό πίνακα γραφής για παιδιά με γούνινη θήκη.

Για να μπείτε στην κλήρωση και να είστε μία από τις 5 τυχερές που θα κερδίσουν τα παραπάνω δώρα από την ταινία, θα χρειαστεί να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας στο Instagram, από τις 31 Μαϊου 2024 έως τις 6 Ιουνίου 2024.

Τα βήματα συμμετοχής, είναι πολύ απλά. Για την ακρίβεια, θα κάνετε follow το Mothersblog.gr και τη Feelgood Entertainment στο Instagram και στη συνέχεια, θα κάνετε mention δύο φίλες σας, στο σχετικό post του Mothersblog.gr.

https://www.instagram.com/p/C7oIaP-iRf-/
Όροι συμμετοχής διαγωνισμού «Φανταστικοί Φίλοι (If)»
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved