Αλέξανδρος Βάρθης: Οι σπάνιες αναρτήσεις του Μέρμηγκα με τον γιο του

Ένας τρυφερός μπαμπάς είναι το Αλέξανδρος Βάρθης, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Τάσο Μέρμηγκα στις Ψυχοκόρες.

Αλέξανδρος Βάρθης: Οι σπάνιες αναρτήσεις του Μέρμηγκα με τον γιο του

Το Αλέξανδρο Βάρθη τον γνωρίσαμε μέσα από την κωμική σειρά της ΕΡΤ «Λούφα και παραλλαγή», τον έχουμε συναντήσει στις σειρές «Σκοτεινή θάλασσα», «Κάνε ότι κοιμάσαι», «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα», «Φλόγα και Άνεμος» και πλέον τον απολαμβάνουμε ως Τάσο Μέρμηγκα στις «Ψυχοκόρες»: τη σειρά που έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς.

Μπορεί στη σειρά να υποδύεται έναν απατεώνα και λάτρη των πλούσιων κυριών, όμως στην πραγματικότητα ο 40χρονος ηθοποιός είναι αρκετά προσγειωμένος, κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά του και λατρεύει πολύ τη δουλειά που κάνει.

https://www.instagram.com/p/C4fU0H3otFj/

Όπως ο ίδιος έχει πει στο παρελθόν η υποκριτική μπήκε στη ζωή του από το… παράθυρο μιας και αν κάποιος τον ρωτούσε τι ήθελε να γίνει, εκείνος απαντούσε «παπάς».

«Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, οι γονείς μου είπαν τα κλασικά: πού θα πας μες στην ανεργία, πεινάνε όλοι ηθοποιοί, δεν είναι δουλειά αυτή κτλ. Η συμφωνία που κάναμε ήταν να τελειώσω και μία άλλη σχολή μπας και μου περάσει αυτή η τρέλα και ζήσω ως… αξιοπρεπής άνθρωπος», είχε πει σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» πριν μερικά χρόνια.

Ο Αλέξανδρος Βάρθης είναι παντρεμένος με τη Μαρία Βεκιάρη από το 2021 και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο. «Με τη Μαρία είμαστε δέκα χρόνια μαζί, παντρευτήκαμε πριν από έναν χρόνο και κάτι. Δεν είναι του χώρου, είναι ιδιωτική υπάλληλος, ένας φυσιολογικός άνθρωπος (γελάει)! Γνωριζόμασταν αρκετό καιρό πριν γίνει κάτι μεταξύ μας ήμασταν πρώτα φίλοι και μετά ήρθε η σχέση. Είμαστε μαζί δέκα χρόνια πια και έχουμε ένα παιδί. Η γυναίκα μου με γειώνει. Μου λέει "η δουλειά σου είναι σημαντική και το καταλαβαίνω, αλλά εδώ ζούμε τώρα". Επιθυμία μου είναι να κρατώ την προσωπική μου ζωή μακριά από τους προβολείς» είχε δηλώσει ο ηθοποιός στην Real Life το 2022.

Όταν η πατρότητα του χτύπησε την πόρτα

Στις 17 Σεπτεμβρίου του 2022 έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Τότε είχε μιλήσει για τα πρώτα συναισθήματα που βίωσε. «Αναπόφευκτα, ένα παιδί σού αλλάζει όλα τα συναισθήματα, αλλά και το πρόγραμμα. Είμαι ο απόλυτος χαζομπαμπάς κάνω όλα αυτά που κορόιδευα! Είμαι με ένα κινητό στο χέρι και δείχνω φωτογραφίες του. Ασχολούμαι με τα πάντα, με τις αλλαγές της. πάνας με το μπάνιο του, με τη βόλτα του για να κοιμηθεί».

Οι αναρτήσεις με τον μοναχογιό του

Όπως αναφέραμε οι αναρτήσεις με τον μικρό Φίλιππο, όνομα που έχει διαλέξει ο ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του για τον μικρό, είναι λιγοστές. Μία με αφορμή τη γέννηση του μικρού, με αφορμή την αλλαγή του χρόνου και ακόμη μια που δείχνει ένα μικρό χεράκι να κρατά το δικό του χέρι.

alexvarthis_.jpg

instagram / @alexvarthis

«Ένα μικρούλι χεράκι να σε κρατάει #baby #liitleone #father #tiny #boy #hand #photo #blacknwhite #chubby»

alexandros-varthis.jpg

instagram / @alexvarthis

«Καλωσήρθες μικρούλι στον κόσμο μας… @maria_vekiari
#baby #newborn #boy #itsaboy #welcome #little #littleone»

alex-varthis_.jpg

instagram / @alexvarthis

«Κοιτάμε μπροστά το 2024 που μόλις ήρθε… Καλή χρονιά σε όλους!
#happynewyear #babyboy»

Πρόσφατα ο Αλέξανδρος Βάρθης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον μεγαλύτερο φόβο που έχει. Φόβος που δημιουργήθηκε από τη στιγμή που έγινε πατέρας.

«Η καινούρια μου φοβία έχει να κάνει με το παιδί που έχει έρθει πρόσφατα στη ζωή μας!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved