Kourtney Kardashian: «Ο Rocky κοιμάται μόνο στην αγκαλιά μου»

«Είναι το αγαπημένο μου πράγμα στον κόσμο» λέει η διάσημη τηλεοπτική περσόνα.

Η Kourtney Kardashian φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή της ως νέα μαμά τεσσάρων παιδιών από τότε που υποδέχτηκε το μωρό Rocky με τον σύζυγό της, Travis Barker, τον περασμένο Νοέμβριο.

Το ζευγάρι, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε δικαστήριο της Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια τον Μάιο του 2022.

O μικρός Rocky αγαπάει τόσο πολύ την reality star μαμά του που πρόσφατα η ίδια αποκάλυψε πως «δεν κοιμήθηκε ποτέ στη κούνια του για μεσημέρι».

Η Kourtney ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από Q&A stories, απαντώντας σε ερωτήσεις ακολούθων σχετικά με τη μητρότητα και διάφορα άλλα θέματα.

Μια νέα μαμά ρώτησε την 45χρονη για την προτίμηση του μωρού της να κοιμάται δίπλα της αντί στην κούνια.

Κοινοποιώντας μια φωτογραφία από την κούνια του Rocky, η Kourtney έγραψε: «Απολαύστε κάθε δευτερόλεπτο! Δεν έχει μείνει ποτέ για πολλές ώρες στην κούνια του. Είναι το αγαπημένο μου πράγμα στον κόσμο», προσθέτοντας ένα λευκό emoji καρδιάς.

Φυσικά, οι ύπνοι επαφής δίνουν τη δυνατότητα για να δεθείτε περισσότερο με το μικρό σας. Τα μωρά λατρεύουν να κοιμούνται κουρνιασμένα πάνω σας, καθώς τους θυμίζει πως ήταν στη μήτρα και αυτή η πρακτική ενισχύει την απελευθέρωση ωκυτοκίνης τόσο στη μαμά όσο και στο μωρό. Η ωκυτοκίνη είναι η ορμόνη της αγάπης που πλημμυρίζει το σώμα με αυτά τα «ζεστά» συναισθήματα.

Η AAP υπογραμμίζει πως ο ύπνος ή το power nap με το μωρό στην αγκαλιά σας πρέπει να γίνεται μόνο όταν είστε πλήρως ξύπνια και σε εγρήγορση, ώστε να κρατάτε καλά το μωρό, εξασφαλίζοντας ότι οι αεραγωγοί του είναι ανοιχτοί και ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να καμπουριάσει ή να γλιστρήσει. Συμβουλευτείτε την/ τον παιδίατρό σας εάν δεν είστε σίγουρες.

Κάθε γονιός θα συμφωνήσει με την Kourtney Kardashian ότι το να απολαμβάνετε αυτές τις στιγμές είναι τόσο ξεχωριστό και ατελείωτα τρυφερό.

Η εξομολόγηση για τις πέντε αποτυχημένες εξωσωματικές

Η Kourtney Kardashian προχώρησε σε μία ιδιαίτερη εξομολόγηση σχετικά με την εγκυμοσύνη της, αποκαλύπτοντας ότι έκανε πέντε αποτυχημένους κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης και τρεις ωοληψίες πριν μείνει έγκυος στον 6 μηνών γιο της.

Μοιράστηκε αυτή την τόσο προσωπική εξομολόγηση στα Q&A stories, μιλώντας για το πώς βρήκε «τη δύναμη να συνεχίσει».

«Σταμάτησα ύστερα από έναν χρόνο προσπαθειών (5 αποτυχημένοι κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης, 3 ωοληψίες) το σώμα μου χαλάρωσε και πίστεψα στο σχέδιο του Θεού για τη ζωή μου», έγραψε η reality star και συνέχισε «Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να νιώθεις ότι δεν προσπαθείς, αλλά το να πιστεύεις στο σχέδιο του Θεού και να λες τις προσευχές σου είναι τόσο ισχυρό. Όλα τα καλύτερα!»

Σε δεύτερο χρόνο, αποκάλυψε πως η σύλληψη του μωρού της έγινε έναν χρόνο αφού σταμάτησε τις εξωσωματικές και με εντελώς φυσικό τρόπο, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved