Τζένη Θεωνά: Ο Αρίωνας έκανε guest star εμφάνιση στο πλατό της εκπομπής της

Η Τζένη Θεωνά, υποδέχθηκε τον ηθοποιό και τραγουδιστή Γιώργο Παπαγεωργίου στην εκπομπή της και το γύρισμα ολοκληρώθηκε με ένα αξέχαστο στιγμιότυπο όταν εμφανίστηκε ο γιος της.

Τζένη Θεωνά: Ο Αρίωνας έκανε guest star εμφάνιση στο πλατό της εκπομπής της

Η Τζένη Θεωνά είναι ηθοποιός αλλά και παρουσιάστρια της εκπομπής «Μαμά-δες» & «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ1.

Στην εκπομπή της έχει φιλοξενήσει δεκάδες μαμάδες και μπαμπάδες από το χώρο του θεάτρου, του τραγουδιού και γενικότερα της τέχνης αλλά και της ελληνικής showbiz.

Αυτή τη φορά είχε καλεσμένο, τον ηθοποιό και τραγουδιστή των Polkar, Γιώργο Παπαγεωργίου. Στο τέλος του γυρίσματος, εμφανίστηκε ο μικρός Αρίωνας ο οποίος έτρεχε με φόρα πάνω σ' ένα διακοσμητικό παπάκι το οποίο υπάρχει στο μικρό στούντιο. Το στιγμιότυπο αυτό μοιράστηκε η Τζένη Θεωνά με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι δύο συνάδελφοι, αγκαλιασμένοι, κοιτούν τον μικρό Αριώνα ενώ η μαμά Τζένη σχολιάζει χαριτολογώντας «Guest star ο Αρίωνας και το παπάκι».

Κάπου εδώ να σημειώσουμε πως ο πολυτάλαντος Γιώργος Παπαγεωργίου με την επίσης εξαιρετική ηθοποιό Δαναή Μιχαλάκη έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 21/11.

Την Δανάη Μιχαλάκη, την γνωρίσαμε ως «Δρόσω» στις «Άγριες Μέλισσες» και φέτος πρωταγωνίστησε στη σειρά «Η Παραλία».

Η γιαγιά και μητέρα του ηθοποιού, Φιλαρέτη Κομνηνού, επίσης καταξιωμένη στο χώρο της τέχνης του θεάτρου, καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ αναφέρθηκε και στον νέο της ρόλο… ως γιαγιά: «Η Δανάη Μιχαλάκη έχει αποδειχτεί μια καταπληκτική μαμά. Συμπεριφέρεται στο μωρό με μια ωριμότητα που για μένα είναι αποκαλυπτική. Κάνω και babysitting για να βγουν. Τώρα αρχίζει το μωρό και επικοινωνεί. Η αθωότητα του μωρού στο βλέμμα είναι μεγάλη ιστορία».

Πώς επέλεξε το όνομα του γιου της, Αρίωνα

Πριν μερικά χρόνια, ως τότε νέα μαμά, η Τζένη Θεωνά είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτουγλου «The 2night Show» και χαρακτηριστικά είχε αναφέρει :

«Αρίωνας… Η επιλογή αυτού του ονόματος είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Έχουμε έναν μπαμπά Άρη, τον δικό μου και ο μπαμπάς του Δήμου είναι Ιωάννης. Οπότε από το Άρης και το Ιωάννης φτιάξαμε το Αρίωνας.»

«Είναι μουσικός, κιθαρωδός της αρχαιότητας άρα συνδέεται και με τον γεννήτορα και με τους προγόνους» σημείωσε, επίσης, η ηθοποιός καταλήγοντας: «Τόπο καταγωγής έχει την Μυτιλήνη και είναι πάρα πολύ ωραίο όνομα συμβολικά».

https://www.instagram.com/p/CvUNe2nMVMh/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved