«Το άγχος με κάνει καλύτερο πατέρα» - Η ειλικρινής εξομολόγηση του Ryan Reynolds

Ο ηθοποιός μίλησε για το πώς το άγχος έχει επηρεάσει τη ζωή του, γενικά.

«Το άγχος με κάνει καλύτερο πατέρα» - Η ειλικρινής εξομολόγηση του Ryan Reynolds

Οι περισσότεροι από εμάς δυσκολευόμαστε να διαχειριστούμε το άγχος.

Ο Ryan Reynolds, όμως, φαίνεται πώς βρήκε έναν τρόπο όχι μόνο να το αντιμετωπίσει αλλά και να το «αξιοποιήσει» με τον καλύτερο τρόπο όσον αφορά την ανατροφή των 4 παιδιών του.

https://www.instagram.com/p/C1fr_SLRzm7/

Σε μια από κοινού συνέντευξη στο PEOPLE με τον φίλο του Hugh Jackman, μίλησαν μεταξύ άλλων και για το άγχος.

«Ω, φίλε, έχεις μιλήσει για τις κρίσεις άγχους κάτι το οποίο πραγματικά σε επικροτώ. Πιστεύεις ότι το να είσαι μπαμπάς το κάνει καλύτερο ή χειρότερο;» ρώτησε τον φίλο του ο Hugh Jackman.

«Πιστεύω ότι το κάνει καλύτερο επειδή εστιάζεις λιγότερο στον εαυτό σου και περισσότερο στα παιδιά σου. Ξέρω ότι το γνωρίζετε και εσύ», απάντησε ο Ryan Reynolds προσθέτοντας: «Τώρα μου αρέσει που έχω άγχος, μου αρέσει που είχα άγχος, επειδή όταν βλέπω τα παιδιά μου να βιώνουν κάτι, που είναι πιθανώς γενετικό, ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω με συμπονετικό τρόπο, πράγμα που τα βοηθά. Ξέρω ότι δεν μπορώ απλά να το διορθώσω όμως είμαι σε θέση να τους μεταφέρω όλα αυτά και είμαι ευγνώμων».

Όπως υποστήριξε ο διάσημος ηθοποιός, πλέον έχει μάθει να διοχετεύει το άγχος του με θετικό τρόπο.

https://www.instagram.com/p/ChtJXYPOl30/

Ο Ryan Reynolds έχει αποκτήσει με την Blake Lively τέσσερα παιδιά: την Betty, 4 ετών, την Ines, 7 ετών, της James, 9 ετών και ενός τέταρτου παιδιού, ηλικίας ενός έτους, το όνομα του οποίου όπως και το φύλο, παραμένουν άγνωστα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved