Kατερίνα Στικούδη: Για ψώνια με τους γιους της (εικόνες)

Η ευτυχισμένη μαμά ποζάρει χαμογελαστή με τους γιους της.

Kατερίνα Στικούδη: Για ψώνια με τους γιους της (εικόνες)

Η Κατερίνα Στικούδη, δεν κάνει συχνά αναρτήσεις με τους γιους της. Έχει επιλέξει να κρατά γενικά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια στιγμιότυπα με τους άνδρες της ζωής της, που μπορεί κανείς να δει στον λογαριασμό της στο Instagram.

Τα πιο πρόσφατα είναι από τη βόλτα τους για ψώνια. Η Κατερίνα Στικούδη μαζί με τον Βύρωνα και τον Νίκο, πήγαν ν΄αγοράσουν παιδικά ρούχα και η παρουσιάστρια δημοσίευσε τις ακόλουθες φωτογραφίες.

stikoudikaterin1.jpg

«Ψωνίσαμε, διασκεδάσαμε και είμαστε έτοιμοι για τις βουτιές μας», έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα η παρουσιάστρια.

stikoudikaterin2.jpg

Κατερίνα Στικούδη: «Γίνονται αδιάκριτες ερωτήσεις σε όλες τις γυναίκες και θα πρέπει να σταματήσει αυτό»


Η Κατερίνα Στικούδη συνηθίζει να απαντά στα σχόλια στα social media και όπως είπε, την εμπνέουν.

«Δεν είναι ότι δεν αφήνω να πέσει κάτι κάτω αλλά με εμπνέουν τα σχόλια να κάνω τέτοια βίντεο. Δεν είναι για το ‘’εγώ’’ μας ή το ότι είμαι στον χώρο του θεάματος. Έχει να κάνει με όλες τις γυναίκες. Γίνονται αδιάκριτες ερωτήσεις σε όλες και θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό. Από το πόσο θα θηλάσεις, τι ρούχα θα φοράς. Ο καθένας μπορεί να κάνει στη ζωή του αυτό που θέλει. Δεν έχουμε να δώσουμε λόγο σε κανέναν. Υπάρχει πολύ ηλιθιότητα εκεί έξω», είχε πει χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» τον Ιανουάριο του 2024.

https://www.instagram.com/p/C4QICe_Nodl/

Σε σχέση με το παιδί της και πώς αντιλαμβάνεται τον ερχομό του αδελφού του, είπε:

«Είναι πολύ καλό παιδάκι, είναι ευγενικός. Έχει καταλάβει, μου λέει "πότε θα έρθει ο Νίκος να τον πλύνουμε" και τέτοια. Τώρα τι θα γίνει θα δείξει. Στόχος μου είναι τα δύο αδέλφια να είναι αγαπημένα. Θέλω να καταλάβουν τι σημαίνει να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου σε όλη σου το ζωή. Τα social media μας έχουν κάνει λίγο εγωκεντρικούς όλους. Πρέπει να μοιραζόμαστε πράγματα. Εγώ σοκάρομαι με αυτά που συμβαίνουν. Βλέπεις καταστάσεις που λες μόνο σε ταινία γίνεται. Πρέπει να μην φοβόμαστε με πράγματα που συμβαίνουν δίπλα μας και να μιλάμε».

stikoudi-fotografies-gennisis-(1).jpg

Instagram @ stikoudikaterin

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved