Γρηγόρης Γκουντάρας - Ναταλί Κάκκαβα: Η τρυφερή ανάρτηση με τους γιους τους

Μια δεμένη οικογένεια!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα, ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τα δύο τους αγοράκια και πορεύονται μαζί επαγγελματικά.

Το ζευγάρι μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την ζωή τους στα social media και δείχνουν πώς περνούν την καθημερινότητά τους.

Αυτή τη φορά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ανέβασε ένα τρυφερό οικογενειακό post με περιγραφή που ξεχώρισε καθώς δείχνει τη δυναμική μιας ενωμένης οικογένειας.

Πιο συγκεκριμένα, η λεζάντα της φωτογραφίας:

«Ενωμένοι σα μια ΓΡΟΘΙΑ 👊🏻‼️‼️
Σας ευχαριστούμε για το ΤΣΟΥΝΑΜΙ αγάπης που μας δείχνετε και να ξέρετε πως δε θα κάνουμε ούτε χιλιοστό πίσω ❌
Να έχετε υγεία,χαρές και να είμαστε ΚΑΛΟΙ άνθρωποι ❤️»

Εικάζουμε πως η φωτογραφία αυτή αλλά και οι δύο προηγούμενες που ανέβηκαν στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του παρουσιαστή είναι απάντηση προς τα αρνητικά σχόλια με αφορμή την παραίτηση της Ναταλί Κάκκαβα από τη θέση του δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Σαρωνικού.

«Θα ήθελα να έχω και πέντε και έξι παιδιά»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών, η Ναταλί Κάκκαβα είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα και τα παιδάκια τους.

«Ιδανικά, θα ήθελα να έχω και πέντε και έξι παιδιά, γιατί θεωρώ ότι είναι η µεγαλύτερη ευλογία της ζωής. Ο βασικός λόγος που δεν κάναµε άλλο παιδάκι είναι ότι δεν ζούσε κανένας από τους γονείς µας, παππούδες και γιαγιάδες, για να έχουµε µια επιπλέον βοήθεια».

Επιπλέον, είχε δηλώσει πως «Μεγάλη κρίση µάς έχει ευλογήσει ο Θεός και δεν έχουµε περάσει. Φυσικά, σε µια σχέση θα υπάρχουν διαφωνίες. Όµως, επειδή µας ενώνουν κοινές αρχές και η ανάγκη να διατηρήσουµε την οικογένειά µας, αυτό επιλύει οποιαδήποτε µικρή ή µεγάλη δυσκολία προκύπτει στην καθηµερινότητά µας.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved